# Mostafa Mohamed

Oyuna yeni girmiş, iyi bir penaltıcı değil, niye Mustafaya kullandırtırsın ey Terim?

Kaçıracağından emindim bu penaltıyı Falcao ve Selçuk atardı anca başka o ağırlığı kaldıracak oyuncumuz yok son dönemde.

Kiz gibi penalti kullandigin icin bütün suc sana kalacak simdi.

Normalde Allah ne verdiyse abaniyorsun topa noldu da bugün böyle sut cektin anlamak güc.

takımda bu toplara vuracak adam yok

diagne de saçma sapan vuruyor penaltılara

yapacak bir şey yok

oyuna yeni girmiş adama niye penaltı kullandırırsın ki zaten iyi penaltıcı değil

Cica'nın kullanması gerekirdi mümkünse forvetlere penaltı kullandırmayalım

Suç kendisinde degil, takımda penaltıcı belli değilse bu teknik direktörün sucudur. Penaltı atılmadan önce Terim napiyim kullansın gibi birşey söyledi. Kimin kullanması gerekiyorsa ona kullandıracaktı. Geçen seneden ağzımızın yanmıs olması gerekiyordu ama hala ders çıkarmamış hoca.

Kariyer penaltı istatistikleri:

Alexandru Cicaldau
• 12 penaltı kullandı
• 11 gol
• 1 kaçan penaltı
• %91.6 başarı
• Son penaltısı 16.08.2021

Mostafa Mohamed
• 6 penaltı kullandı
• 5 gol
• 1 kaçan penaltı
• %83.3 başarı
• Son penaltısı 11.05.2021

via:
@semihdurasi

Maça başlaması gereken kişiydi.Diagne ile şu maça başlamak akıl tutulmasından başka birşey değil.Kullandığı penaltıda da dümdüz şut çekmiş.Geçen sene Denizli deplasmanında da saçma sapan penaltı kaçırıp vardan dönerek atmıştı ikinciyi.Babel oyundaysa Babel atmalı penaltıyı.

Penaltı kaçar ama yeni giren birine penaltı kullandirmamiz ve kaçırması can yakıcı.

Penaltıyı kaçırdı şampiyonluk kaçtı ama onu oyuna zamansız sokan hoca ondan daha hatalı bu sezon sonu her ikisi de gitmeli devre arasi gitmeleri daha iyi olur

Bugün sahada penaltı atacak Babel var, Cica var, hatta Marcao var.
Ayrıca penaltıyı kaçırmış olabilir ama maça kesinlikle 11 başlamalıydı.
valla ben bu saydıklarının hiç birine güvenmem üstat

duran topları iyi kullanan selçuk, sneijder ya da kritik penaltılar atmış olan falcao gibi ayağına güvenilecek birini göremiyorum bu ekipte.

Geri
Üst Alt