# Mostafa Mohamed

Gol pozisyonunda ki laubaliği beni de kızdırdı. Desteklerdim bu adamı ama galiba artık her takımdan kesildiğinde bocalıyacak ve düzen tutmayacak. Hocamız da sağolsun hiç bir forvetimizi geliştirmiyor aksine üçü de geriye gidiyor.

Orada basıp gidemiyorsan sana forvet demem. Yıllardır o pozisyonda basıp gidecek forvet arıyoruz bize böyle statik adamlar yaramıyor.

AFB311E6-6571-4DA8-AEF7-EE4A53F0321F.webp

Gerizekali

Bunun Fransa’ya transferi gerçekleşseydi Beşiktaş deplasmanından puan alıp şu grupta 10 puana ulaşmıştık eleman safi zarar.

Sonradan girdigi an fazla etkili olamiyor ve sanki özgüveni kalmiyor.

Devre arasina kadar hoca buna Diagneye (degeri düsmesin diye) ilk geldiginde nasil kalbini kirmamak icin caba verdiyse, aynisini buna yapip ocak ayinda iyi teklif beklenmeli.

Hay ben onun özgüvenine edeyim ya. Sanki ahir anasini satayim

Gol pozisyonunda ki laubaliği beni de kızdırdı. Desteklerdim bu adamı ama galiba artık her takımdan kesildiğinde bocalıyacak ve düzen tutmayacak. Hocamız da sağolsun hiç bir forvetimizi geliştirmiyor aksine üçü de geriye gidiyor.
Bunlarda kendine bakmıyor, hocayı savunmam ama topçu dediğin kendine bakar biraz. Gomis sitenin garajında ekstra antremanlar yapıyordu özel hocasıyla, bu davar antreman sonunda kaç nargile içiyordur Allah bilir.

O pozisyonda topu sola cekip Halil’e nasil veremiyorsun yav

Geri
Üst Alt