# Mostafa Mohamed

Gereksiz yükleniliyor.Maç ritmini bulması lazım. Her kaçan/hatalı pozisyonda bu kadar hırsla oyuncu harcamak sağlıklı değil.

Yedek kaldigi zaman küsen,bocalayan,bencil davranan birine ihtiyacımız yok.gidebilirsin, bende destegimi çekiyorum.bizi galibiyetten ettin

FDYBtwxXIAYKttI

Su pozisyonda rakibe fake atip sola birakmasini bilmiyorsan Galatasaray'in santraforu olamazsin. Zor bir sey degil bunu yapmak.

Şu kazmayı savunmayın artık. Diagne daha iyi dedik dinletemedik.

Gereksiz yükleniliyor.Maç ritmini bulması lazım. Her kaçan/hatalı pozisyonda bu kadar hırsla oyuncu harcamak sağlıklı değil.
defolup gitsin ya ne gereksiz yüklenme? bugün 2 puan yedi, bjk macinda 1 puan yedi. Diagne bugün 3 dk da daha verimliydi

sola küfreder gibi topu dürtsen bile yeterliydi be üstad

FDYDKiEX0AABwgg

IMG_20211104_231900.webp

Kazma herifin veremediği pozisyona bak ya. 2 macta da bitirdi bizi. Şu pasi veremeyen adami birak oynatmayi kadroya almamak lazim. İns bonservisi alinmaz da nereye defoluf gidiyorsa gitsin.

Direkden donen topta kalenin icine girdi. Abanmak disinda hic bir ozelligi yok.

defolup gitsin ya ne gereksiz yüklenme? bugün 2 puan yedi, bjk macinda 1 puan yedi. Diagne bugün 3 dk da daha verimliydi
Katılmıyorum. Adam iyi oynadığında kesildi kötü ounadığında zaten tahammül yok.Evet mental olarak çabuk dağılan bir karakter.Forvet biraz oyun rahatlığı ister.Forma rekabeti tamam ama o forma içinde her defasında son şans psikolojisinde bırakmak haksızlık. Sürekli oynamalı en azındam 4-5 maç üst üste.Kötü oynadığında da abuk sabuk hareketlerle oyundan almadan.Bi oynat bi oynatma hiçbir santrafordan verim alınamaz.

Ta ilk geldiği günden beri söylüyorum malın önde gidenidir, forvet falan değil bu adam sadece fiziğiyle birşeyler yapmaya çalışıyor ama futbol iq su sıfır

Geri
Üst Alt