# Mostafa Mohamed

arkadaşlar zamanında bende momo'yu oynatmadığı için hocaya salladım ama yine herifin bir bildiği varmış.

gs çocuk yetiştirme yurdu mu? insanın mental özellikleri de kişisel yeteneğidir. bu arkadaşın mentali yerlerde sürünüyor.

ayrıca plase yaptığı vuruşlarda sanki ayağında tuğla var gibi vuruyor. formdaydı felan diyorsunuz da, rize maçında boş kale, konya boş kale felan attı.

son penaltı olayı ve loko maçındaki kazmalıklarıyla tamamen gözümden düştü. devre arası şutlayın gitsin.

O Halile pas atamamasina o kadar kizmam heycan yaparsin top ayagina dolasirt cart curt hepsine varim.Golde kacirirsin.Ama taa ebesinin nikahindan ve pas atabilecek arkadaslarin varken oradan plase denemek sacmaliktir.Kisacasi bu bizi iplemedigini gosteririr.

Tartışılmaya bile değmeyecek biri bende. Konuda fatih hocadan tutunda taraftara kadar suç atanlar olmuş. Taraftarlar ( çoğunun rakip takım taraftarı olduğunu düşünüyorum) marcao nün eşine kendisine neler yaptı. Adam çıkıyor çatır çatır mücadelesini veriyor. Kişinin karakteri zayıfsa onu kendi dışında kimse egitemez. Mustafa gider dahabiyisi gelir muhakkak. Bulunmaz Hint kumaşı değil.

Diagneye yogunlasalim adam beni sevin diye taraftara açık kapı bıraktı. Diagneye sevelim mustafadan daha çok hak ediyor.

takas edelim 👉👈

tsnin attigi ikinci golü izler misin lütfen

kafa kaldirip bakmak bukadar basit iste cornelius beyni kadar degilsin!!!

Geri
Üst Alt