Lan oğlum ben bu adamı daha gelmeden gelecek diye zamalekte 1 maçını izleyip analiz etmiştim,bide bizde bakalım diyip ilk maçından sonrada buraya uzunca analiz yazısı yazmıştım
O gün ne yazdıysam hala aynı eksikleri mevcut,fb maçı vs formda olduğu bi ara gol atıyodu ama o zamanda oyun olarak eksikleri vardı
Ben demiştim demek için değilde berkan,cica,gedson,gustavo,pva ilgilide ne yazdıysam tuttu
Şimdi ben eski scoutlarımızdan mustafa demirtaşı dinliyorum,bizde görevdeyken oyuncu seçimlerini,oyuncuyu hocaya önermeyi,izlemeyi,karar vermeyi vs süreçleri anlatıyo çok ince eleyip sık dokuyolarmış,ft yardımcıları canlı izlemeye gönderiyomuş falan
O kadar profesyonel adam izleyip adamın o anki durumunu,bizde oynarsa uyumunu,gelişmek için kapasitesi olup olmadığını vs göremiyormu,nasıl bu kadar karavana atar
La parasız pulsuz bu işi yapan yüzlerce taraftar var,olaya bak sana önerdiğin topçu alınacak denecek ve sen bu kadar başarısız olacaksın valla helal olsun
Hadi mohamedi geçtim gustavo ismi ilk çıktı buraya baktım herkes orgazmdan orgazma koşup dilliyodu,ordinaryus profesör ılgaz çınarda öyle bi anlattıki adamı tamam dedimya herkes övüyo aldık wonderkid meloyu heralde
Şöyle ağız tadıyla bi famalicao maçına bakayım dedim anlatılan oyuncuyla alakası yok adamın,burayada yazdım yine daha gelmeden
Yedlinide pvayıda yazdık
Sokarım böyle işe ben,taraftarın topçu tutturma oranı kulüp profesyonelleriyle medyadaki profesyonellerden nasıl fazla olabilir şaşıyorum
Kulübümüzün selameti için derhal göreve getirilip takımı başarıdan başarıya koşturmam lazım