# Mostafa Mohamed

Övüldüğü kadar iyi değil yerildiği kadar kötü değil. Kafa olarak çok baskı altında oynuyor arada saçmalamasını buna bağlıyorum. Bu gün şanssızdı.

vasat bi topçu neyini beğenip aldık anlamış değilim ama mücadelesini beğendim bugün

almak hata olur gibi görünüyor
yine de bizden sonraki performansını merak ediyorum

çok bişi yapamaz ztn isteyen takımlar bordoyla st etiendi. baktım fransada son 3teler. öyle takımda bi ton gol atacak hali yok. ztn top geldi mi bitiriciliği iyi değil. bugün de 40 yaşındaki heriften hızlı gidemedi topla. alan takım benchte oturtur

Alsak alınmaz bıraksak coşar

Gibi bir topçu
bizden gidip iyi oynayan çok örnek yok aslında.

zorlarsak çıkarırız bir kaç tane ama genelde bizden giden başka yerde tutunamıyor pek

çünkü ya kötü ya da bitik oluyor oyuncu.

ama yine de bunun durumunu merak ediyorum çünkü bir çok taraftar destekliyor. bakalım ne olacak vaziyeti

bizden gidip iyi oynayan çok örnek yok aslında.

zorlarsak çıkarırız bir kaç tane ama genelde bizden giden başka yerde tutunamıyor pek

çünkü ya kötü ya da bitik durumda oluyor oyuncu.

ama yine de bunun durumunu merak ediyorum çünkü bir çok taraftar destekliyor. bakalım ne olacak vaziyeti
Geldiği zaman hele o ilk fb maçında ağzımıza güzel bir parmak bal çaldı.

O bomba halini tadanlar hala bir ümit besliyor. Ben şahsen uyum sorunu yaşamayacağı mental olarak kendine geleceği bir takımda 20+lık golcü olması ihtimalini göz ardı edemiyorum

buna para bayılmaya gerek yok ne şut çekmesini bilir ne çalım atmasını ne oyun içinde rakip defansı yorar gezip duruyor

Tap in bile beceremeyecek kadar ne yasadi? Gecen sene ortaligin …. koydu

Çok savundum ve 1. forvetimiz olması gerektiğini söyledim ama bu sezon cidden çok formsuz ve kötü oynuyor. 2 gol attığı Rize maçında bile kötüydü bence sadece gol atmıştı işte. Diagne bazı maçlarda cidden iyi oynuyor ama bazılarında da ortalıkta olmuyor yinede hiç değilse iyi oynadığı bazı maçlar var devre arasına kadar Diagne oynamalı yapacak bişey yok.

Geri
Üst Alt