- 18 Mayıs 2011
- 52.965
- 56.840
- 4.613
kararlilik 0
karar alma 0
ön sezi 0
bitiricilik 0
karar alma 0
ön sezi 0
bitiricilik 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse hocam boşver, sen haklısın. Ben tezimde yanıldım. Herkes olduğundan daha iyi ve üst seviye oyun çıkarıyorlar. Sanırım o yüzden puan sıralamasında nerede olduğumuzu bulmakta epey zorlanıyorum.1- Ozan Kabak, CL'inde üst seviye oynayıp Bundesliga'ya transfer yaparak daha üst seviyeye çıkmadı yani?
2-Ömer Bayram'ı da sayabilirsin bu arada evet. Orta sahada gayet iyi performans verdi. Oraya çekip verim alan da aynı kişiydi.
3-Marcao'nun gitmesi lazım diyenler performansının geriye gitmesi ile falan değil kavga yüzünden söylüyordu. Alakasız bir örnek bu.
4- Minimum 2 isim sayıp hala aynı yazı içinde hala "Bu takımda istikrarlı olarak iyiye giden, oyununu üst seviyeye taşıyabilen kimse yok" demen büyük bir çelişki.
5-Keremi üst seviyeye çıktı evet deyip, dönemlik iyi performans diye geri kalan isimleri eleştirmek de ironik. Çünkü Kerem 5-6 maçtır üst seviye top oynuyor öncesinde top kaybı prensiydi ve eleştiriyorduk.
Eğer bu dediğin tez gerçek olsaydı Arsenal ve Dortmund vb. takımlar her sezon şampiyon olurdu. Oyuncuların genç ve gelişebilir olması 1. sırayı garantilemiyor. Futbol öyle bir oyun değil maalesef.Neyse hocam boşver, sen haklısın. Ben tezimde yanıldım. Herkes olduğundan daha iyi ve üst seviye oyun çıkarıyorlar. Sanırım o yüzden puan sıralamasında nerede olduğumuzu bulmakta epey zorlanıyorum.
Objektifligi birakip gercekleri görürsen son 4 macda 9 puan calindigini görürsünNeyse hocam boşver, sen haklısın. Ben tezimde yanıldım. Herkes olduğundan daha iyi ve üst seviye oyun çıkarıyorlar. Sanırım o yüzden puan sıralamasında nerede olduğumuzu bulmakta epey zorlanıyorum.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu konuda da haklısın. Türkiye Liginde ki rakiplerimize göre bizde daha az ve nispeten mütevazı bütçelerle takım kuruyoruz. O yüzden kendimizi Dortmund veya Arsenal yerine koyabiliriz.Eğer bu dediğin tez gerçek olsaydı Arsenal ve Dortmund vb. takımlar her sezon şampiyon olurdu. Oyuncuların genç ve gelişebilir olması 1. sırayı garantilemiyor. Futbol öyle bir oyun değil maalesef.
9 puan eklesek gene liderin 7 puan gerisinde kalıyoruz. Birkaç maç daha yok mu puanımızın çalındığı? Onları da sayalım da biraz daha yaklaşalım zirveye.Objektifligi birakip gercekleri görürsen son 4 macda 9 puan calindigini görürsün
Hatta o zaman nerde oldugumuzuda hemen bulurdun
Sen gerçekten transferlerin scout keşifiyle geldiğine inanıyor musun?Vah vah mütevazi bütçelerle kurmuyormuşuz takımı. Doğru bu yaz evveline kadar 4 sene ffp yüzünden doğru düzgün transfer yapamayan , Akbaba ve Diagne dışında yıllardır bonservisli adam almayı başaramamış takım biz değildik sanki. Hangi bütçeyle ne takım kurdun ya bu yaza kadar ? Yeni yeni para harcandı nispeten ,sıfırdan genç futbolcu ağırlıklı ve en önemli mevkisi boş şekilde takım kuruldu. Böyle bir takımın sallanması da gayet normal. Oyuncuların bazılarında da gözle görülür gelişim mevcut görmek isteyene tabi. Sizin amacınız üzüm yemek falan değil bağcıyı dövmek ,ne dense bahane bulursunuz. Yazın da benzer safsatalara bir sürü örnekle cevap verdik aynı tatava devam ediyor. Diyorum ya umarım hoca bırakır , o zaman topa düzgün vuracak beyin-kas koordinasyonu dahi olmayan bu adam ne kadar topçu olacak göreceğiz. Adam scout ettirip allahın çölünden topçu getiriyor , iki iyi maç oynayıp Van Basten muamelesi görüyor , hoca da çölden getirdiği oyuncu yüzünden taraftardan dayak yiyor. Galatasaray'a gelmese adını duymayacağınız herif gelişmiyor diye suçlu FT. Futbolcunun kendisi sorun olamaz zaten yav , mükemmel! eğitim alınan bir yerden geliyor , altyapısı çok sağlam FT ayak tenisi oynata oynata bitirdi bu adamı. Yok Dortmund'a gitseymiş de bilmemne. Dortmund'un yıllardır bir tane böyle ayak kalitesi yerlerde , bağlantı oyunu nedir bilmeyen forveti olmuş mu ?
Morutan gibi yetenekli adam niye hala takıma monte edilmedi diye sorup eleştirmek yerine bu takoz üzerinden eleştiri yapma çabanız izlediğinizi ne kadar anlayabildiğinize dair net bir gösterge.
Sizce nasıl yapıyoruz transferleriSen gerçekten transferlerin scout keşifiyle geldiğine inanıyor musun?
İnanıyor isen diyecek lafım yok
Menajer-ahbap ilişkisiSizce nasıl yapıyoruz transferleri
Renktas hocanin transferlerde basarili olup olmadigini sormadim ki ben sana, sen cok dolmussun sanirim.Menajer-ahbap ilişkisi
Son yıllarda kimi scout etmişiz yav düzgün deyin hele kerem bjk'e gol atmasa onu bile almayacaktık muhtemelen tamamen şans eseri bi transfer oldu
He daha da komiği bu mısırlı kazma üzerinden ft nin savunulmasına anlam veremiyorum neymiş topçu kötüymüş ft nin yapacağı bişe yokmuş
Yine bir detay daha gözüme çarptı hoca scout ettirmişmiş,mısırdan topçu getirmişmiş 2 yıldır aynı terane kimi alsak anasından üryan izliyoruz anasını satim günün sonunda topçuyu dehliyoruz %90 çöp çıkıyo yani transfer
Ben burada Ft bu kazmayı yedi diye değil eleştirmem ama FT böyle bir adamı scout ettirip kira parasına 1.5 milyon gömdürecekse başlarım öyle scoutinge ffp olmasa 5 milyon cash bile verdirirdi adım gibi eminim herkes ne çabuk unuttu FT'nin herkes önünde bu adamın adını haykırdığını yav.
Daha da geriye gidelim hadi scout etmesini beceremiyor Sörloth önerildi 2 sene evvel bu kulübe istesek her türlü getirirdik niye getirmedik.Gitti yaremchuk , sobolev gibi bonservisi tuzlu herifleri istedi ffp varken bu topçuları aldıramadı sonra falcaoya muhtaç kaldık biraz da taraftar baskısıyla.Sonra noldu falcao tutmayınca hedef tahtasında hooop mc taraftar bi anda mc'e sövmeye başladı hocanın istediği topçular nerede diye halbuki 1 sene önce samatta ve tetteh denen iki vasatı istedi biz cagneyi aldık ki ikisinden de daha kaliteli topçu cagne sadece maliyeti sıkıntılı.Yani diceğim şu ki sen gidiyosun ffp varken olmayacak adamları istiyosan sonra hedef tahtasına mc'i koyuyosun ulan maliyetsiz adam istesen getirmicekler mi senin ayağına valla say say bitmez
Kısacası bizim takımda scoutin mcouting yok aldığımız tüm topçular ya tanınan ya da iyi ilişkilerimizle alınan topçular
Ezbere konuşuluyor gerçekten cok formdaydi çok yetenekliydi içindeki hirsi yeteneği öldürdük çocuğun. Kaç maçtır yedek kaç maçtır 90 dakika oynamıyor hatırlamıyorum kendisine güvenilmedigini belli ettiğin topçudan bi hayır beklemeyeceksin.Ft hocamızın , fiziksel ,beyinsel , mental , fizyolojik , biyolojik her manada bitirdiği bir topçu daha
Şöyle bir topçuyu bu hale getirmek cidden kolay bir iş değil hocamı kutlamak lazım , hala kendisinin aklı 1990larda olduğu için gelen her forvetin Hakan Şükür olmasını bekliyor