# Mostafa Mohamed

Ne shamarı ne dembelesi yav forvete daha kaç tane adam alacağız ki.
Dembele buraya düşmez zaten.
Ludovic blas diyoruz tüm şartları ikili ilişkileri zorlayıp çözmemiz gereken adam.
İhtiyacımız olan net profil bu.

Siz istiyorsunuz ki forvet azman olsun herkesi sırtlasın üzerine de gol atsın bu süreçte orta saha ne yapacak yürüyecek.
Forvete afrikadan koşan herhangi bir adam bulsan da iş yapar bu ligde. Hatayın bulup getirdiği adamları bir zahmet sen bul.
Seneye için dedim.ben.

Ne shamarı ne dembelesi yav forvete daha kaç tane adam alacağız ki.
Dembele buraya düşmez zaten.
Ludovic blas diyoruz tüm şartları ikili ilişkileri zorlayıp çözmemiz gereken adam.
İhtiyacımız olan net profil bu.

Siz istiyorsunuz ki forvet azman olsun herkesi sırtlasın üzerine de gol atsın bu süreçte orta saha ne yapacak yürüyecek.
Forvete afrikadan koşan herhangi bir adam bulsan da iş yapar bu ligde. Hatayın bulup getirdiği adamları bir zahmet sen bul.
Icardi kiralik
Sefer kiralik
Gomis gidecek

Kaldi 0 forvet.

Sosyal medya olmasa ne olacak aynılarını yüzüne karşı söyleyemeyecek miyim diye mi zannediyorsun.

Hayır sosyal medya olunca ne oluyor anlat bilelim.
Yüzüme söylemek değil ki hocam.gene giderli yorumluyorsunuz sosyal medyada yazılıyor geçiliyor gider yapılıyor. Arkadaş demiş forvet yok seneye açıklamış bunu anlamak zor değil aslında. Demek istedigim bu sosyal medya benim forvet yazmamın nesi saçma.

Icardi kiralik
Sefer kiralik
Gomis gidecek

Kaldi 0 forvet.
Farketmez dediğime geliyoruz.
Sürekli yıldız yada skor yapmış adamların hayalini kurup duruyoruz.
Bize işçi olabilecek oyuncu gerekiyor.

Gomisin gideceğini sanmıyorum bu arada. Araplardan teklif gelmezse bir sene daha kalır futbolu bırakır.

Farketmez dediğime geliyoruz.
Sürekli yıldız yada skor yapmış adamların hayalini kurup duruyoruz.
Bize işçi olabilecek oyuncu gerekiyor.

Gomisin gideceğini sanmıyorum bu arada. Araplardan teklif gelmezse bir sene daha kalır futbolu bırakır.
Ne alaka, isci misci, takimda forvet olmiyacak, mecbur forvet alinacak.

Gomisin sozlesmesi bitiyor, uzatilmaz bence.

Yüzüme söylemek değil ki hocam.gene giderli yorumluyorsunuz sosyal medyada yazılıyor geçiliyor gider yapılıyor. Arkadaş demiş forvet yok seneye açıklamış bunu anlamak zor değil aslında. Demek istedigim bu sosyal medya benim forvet yazmamın nesi saçma.
Boşa atarlandım ya lan.
Tamam kusura bakma benim karakterim biraz böyle. Forvet yazmak değil olay bize ilk olarak orta sahadan oyunu çözecek kişiler elbet lazım. Forvete ama dediğim gibi daha Scout hamlesi yapıp o kısmı 1 milyon altı maaşla halletmemiz gerek demek istiyorum.
Yoksa o iki isim için de minimum 2 milyon maaşla çıkarız.

Forvet arkasına temiz ayaklı b2b alıp forveti beslediğimiz sürece kötürüm gomiş bile bize yeter demek istiyorum.
Mevcut düzende ve bakış açısında tüm yükü forvet çeksin geri kalan topu kendi arasında gezdirsin mantalitesi var.

Dembeleye Seferovic ve Icardinin maasini veririz ve aliriz. Mostafadan gelen parayla da bir genc forvet aliriz ve 3. forvetimiz ya Eren Aydin olur, yada son günlerde bir bitik 30 yasinda forvet kiralariz.

Ne alaka, isci misci, takimda forvet olmiyacak, mecbur forvet alinacak.

Gomisin sozlesmesi bitiyor, uzatilmaz bence.
Ya kardeşim şuan 3 tane var da ne oluyor aktif kullanabiliyor musun? İstersen ronaldoyu da alalım yanına sorun forvette x isim değil.
Adamlar futbol hayatı bitme noktasına gelen cenki solda kanatta oynatıyor verim de alıyor.

Sadece bonservisiyle paketlenmesine dair haberleri görmek ümidiyle giriyorum bu kazmanın başlığına. Hangi cehennemde ne yapıyorsa yapsın; bizde olmaz bu herif!..

Geri
Üst Alt