# Mostafa Mohamed

Herif mermi gibi kafa atip birde şov pası vermiş.
Ulan gelde sövme.

Sezon sonuna kadar 15 gol katkisi olur herhalde. O zaman rahat alirlar.

Keske hem kiralik bedeli hem opsiyonu biraz daha fazla olsaydi.

Elini sargıya alınca içine Benzema kaçmış.

Yine kafayla atmış, ulan bizde niye atamıyordun insafsız.
Topa hareketlenmesi çok güzel o pozisyonda, top Blas a geldiğinde direk topun geleceği yeri bildiği için oraya net bir koşu ve net bir kafa vuruşu ile golünü yazdı

Blas ın ceza sahasına gönderdiği o topu Mostafa Mohamed in oynadığı sürede kafasına öyle güzel kesen herhangi bir oyuncumuz olmadığı için o kafa gollerini pek izleyemedik ki adamın gelmeden önce videolarından filan en çok izlediğimiz özelliği bu yandan gelen topları çok çok iyi bitirebiliyor olmasıydı

Pek Mostafa Mohamed in suçu gibi gelmiyor bana açıkçası bizde o gollerini izleyememiş olmamız çünkü biz bu sene Icardi ve Seferovic e de attıramıyoruz bu golleri geçtiğimiz senelerde Mostafa Mohamed, Diagne, Falcao gibi adamlara da attıramıyorduk. Bizim takımda bek oyuncularından da kanat oyuncularından da öyle orta özelliğiyle kilidi çözebilecek pek bir oyuncumuz olmadı yakın dönemde. Ghezzal, Ziyech veya Berghuis gibi o topu adamın ağzının içine atabilecek iyi bir kanat oyuncumuz Telles gibi orta açabilen bir bek oyuncumuz olsaydı o zaman oturup Mostafa Mohamed veya Diagne veya Falcao gibi adamları neden yapamadılar bu golleri derdim de bizim takımda PvA, Yedlin, Omar, Linnes veya Saracchi gibi bek oyuncuları varken çok da forvetimize bu tip golleri hazırlamayı düşünemiyorum

Aslında Okan Buruk da bu hataya düştü sezon başında sürekli bekleri ileri atayım bindirip orta açsın derdine düştük Seferovic in etkisiyle de onu da pek beceremedik tabii ki de

Geri
Üst Alt