- 27 Ocak 2010
- 59.350
- 30.949
- 3.523
Onu tam hatirlayamadim iste ustad. Fakat iki kulup opsiyontarihi ile alakali farkli konusuyor mus gerci haberi burada okudum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu tam hatirlayamadim iste ustad. Fakat iki kulup opsiyontarihi ile alakali farkli konusuyor mus gerci haberi burada okudum
Sonuçta sözleşme var geç o basınin yazdıklarını . Sözleşmede herşey bellidir zatenOnu tam hatirlayamadim iste ustad. Fakat iki kulup opsiyontarihi ile alakali farkli konusuyor mus gerci haberi burada okudum
ciddi kart verilecegini bilseydi kendini yere atar ah vah edip 2 dakika zaman calardi. karakterli cocuk.
Zamalek'in eski futbolcusu Khaled El-Ghandour: "Mostafa Mohamed kafa vuruşlarında Salah'tan 3 bin kat, Messi'den 20 kat, Mbappe'den ise 500 kat daha iyi." (OnSports)
Şöyle Donk-Onyekuru a.ş gibi bir gol saplasa fena olmazbir kafa golü atsada ıslansak
emre full ofsayttaydı pozisyon boyuYanniz o posyon gol olmasa emreye pas vermedi diye sovermiydik
Simdi mac basliginda arap spikerli video denk geldi ustadda yok yahu posyon boyu ofsaytta degil emreemre full ofsayttaydı pozisyon boyu