Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duvar pasi ilk hamlesiyle olur sonra ancak vurma sansi kaliyor, ofsayita giriyor emre.o degilde golü kacirsa sövülürmüs. emre k. bombosmus duvar pasi icin
manyak forvet bu. harbiden ruh hastasi. dexter morgan gibi birsey bu. ruh hastasi gibi öldürüyor. söyle gülerekDuvar pasi ilk hamlesiyle olur sonra ancak vurma sansi kaliyor, ofsayita giriyor emre.
Zaten kafasina koymus gol vurusunu.
Emre birde atacagi Garantimi?manyak forvet bu. harbiden ruh hastasi. dexter morgan gibi birsey bu. ruh hastasi gibi öldürüyor. söyle gülerek
muhtemelen bazı maçlar öyle çıkacağız. 4-4-2 ye döner mi döner hoca. mustafa bunca forvetsizliğin ardından gelen güzel detaylardan biri. bu adamı kenara oturtmaz terim. sağlıklı falcao nun da yedek bekleyeceğini sanmıyorum. tek forvet çıksak bile maça en az 20 30dk çift forvete döneceğiz gibi duruyor.Bu arada falcao-mostafa ikilisi cok can Yakar. Ikisi son vurus ve Havada tehlikeler, birde rakip falcaoya konsantre olurken mostafa cok bos alan bulabillir ikisi ayni anda görmek isterdim
sövülecek tabi nabalım aferim olum iyiki pas vermedin kaçırdın golü mü diyecektik?o degilde golü kacirsa sövülürmüs. emre k. bombosmus duvar pasi icin

740bin görüntülenme kısa sürede.
Geçen maç klibi de 2milyona yakın izlenmiş. Baya arap taraftar yaptık diyebiliriz
740bin görüntülenme kısa sürede.
Geçen maç klibi de 2milyona yakın izlenmiş. Baya arap taraftar yaptık diyebiliriz
Ya ne Arap sayfası Arapça yazı görmekten bıktım yemin ediyorum şu adamın transfer suruncemesindeAz beyin olsa GS arap twitter hesabi yapilir. Falcao ile kacirdik o nu ilk gelisinde
Ben ne diyim xd halen düsüyor önüme .dYa ne Arap sayfası Arapça yazı görmekten bıktım yemin ediyorum şu adamın transfer suruncemesinde
GSC Mobile App
Bende alışkanlık oldu barakatı hala takip ediyorum adamla tweetleşiyozYa ne Arap sayfası Arapça yazı görmekten bıktım yemin ediyorum şu adamın transfer suruncemesinde
GSC Mobile App
biz önceden de seviyorduk kardeşsayesinde otuz biri çok seviyoruz
Twitterı açma hiç o halde. Tüm arap aşığı primatlar doluşmuş trendde. Anayasamız kuran olmalıymış.Ya ne Arap sayfası Arapça yazı görmekten bıktım yemin ediyorum şu adamın transfer suruncemesinde
GSC Mobile App