Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.469
- 26.245
- 1.983
Mohamed yazın fenere geliyordu yaw ne sikotu. Menajerleri buraya getirmeye çalışıyorlarmiş demek ki. Kısmet bizeymis HO.
Aynen oyle renktas menajeri getirmeye calisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mohamed yazın fenere geliyordu yaw ne sikotu. Menajerleri buraya getirmeye çalışıyorlarmiş demek ki. Kısmet bizeymis HO.
Yaw konuyu dagitiyoruz ve ayrica kimin getirdiginin de bir önemi yok lakin madem 2019da izledik yıllardır forvet sorunu cekerken niye almak icin 21e kadar bekledik ve niye bu zamana kadar bir kere bile bizimle adı geçmedi. Ayrica fener nasil bizden önce talip olup alıyordu. Onlar 2018de izlediler herhal. Bu tarz hikayeler nedense hep transfer olup bittikten sonra yazılıyor.
Aynen oyle renktas menajeri getirmeye calisti
![]()
Bi fark göremedim
Mostafa Mohamed'mi o![]()
Bi fark göremedim
Scout ekibinin takip ettigi her oyuncu alinir mi?Yaw konuyu dagitiyoruz ve ayrica kimin getirdiginin de bir önemi yok lakin madem 2019da izledik yıllardır forvet sorunu cekerken niye almak icin 21e kadar bekledik ve niye bu zamana kadar bir kere bile bizimle adı geçmedi. Ayrica fener nasil bizden önce talip olup alıyordu. Onlar 2018de izlediler herhal. Bu tarz hikayeler nedense hep transfer olup bittikten sonra yazılıyor.
Olmaz hattirick yapması 3 te gol attırması lazımdı bazıları sade eleştirmek icin giriyo foruma başka işleri yokBen mi yanlış okudum. ? Bu maçtan sonra en az 7-8 tan olumsuz yazı yazılmış buraya. Adam zamalekte 2 haftadır oynamiyordu. 2 gün bile olmadı geleli. Tek antrenmanla 45 dakika oynadı. Daha sahadaki takım arkadaşlarını isim olarak bile tanımıyordur. Buna rağmen penaltıdan olsa gol attı. Top tuttu. Kafa toplarını aldı. Kornerden gol pozisyonuna girdi. Son dakika da asisti yapacaktı. İlginç ne diyeyim . Bazılarınız beklentilerini lewandowski seyiyesine çıkarmış galiba. Hafta sonu derbide ilk 11 bence.