# Mostafa Mohamed

EtPagihXYAAHha6

Ilk izlenim olumlu. Ben beğendim. Hareketli bir forvet, yada Diagne'den sonra bana öyle geldi bilemiyorum. Ama adamı beslemek lazım, yoksa söner gider.

Aynen oyle renktas menajeri getirmeye calisti
Yaw konuyu dagitiyoruz ve ayrica kimin getirdiginin de bir önemi yok lakin madem 2019da izledik yıllardır forvet sorunu cekerken niye almak icin 21e kadar bekledik ve niye bu zamana kadar bir kere bile bizimle adı geçmedi. Ayrica fener nasil bizden önce talip olup alıyordu. Onlar 2018de izlediler herhal. Bu tarz hikayeler nedense hep transfer olup bittikten sonra yazılıyor.

Sırtı dönük oyunu var ve hareketli bunlar güzel ama degerlendirmek için daha erken ilk maç olumlu sinyaller verdi ama

ilk maçında gol atması moral açısından iyi oldu, beğendim daha da iyi olacak.

Yaw konuyu dagitiyoruz ve ayrica kimin getirdiginin de bir önemi yok lakin madem 2019da izledik yıllardır forvet sorunu cekerken niye almak icin 21e kadar bekledik ve niye bu zamana kadar bir kere bile bizimle adı geçmedi. Ayrica fener nasil bizden önce talip olup alıyordu. Onlar 2018de izlediler herhal. Bu tarz hikayeler nedense hep transfer olup bittikten sonra yazılıyor.
Scout ekibinin takip ettigi her oyuncu alinir mi?

Aynisini Fatih hoca Antep macindan sonra da soylemisti ama seni mi kiracagim senin gozunde menajer transferi olsun.

Kornerde kafa topuna çok iyi çıktı ve darbeli kafa vuruyor. Şutlari falan da çok sert abanıyor bildiğin herif :)

Ben mi yanlış okudum. ? Bu maçtan sonra en az 7-8 tan olumsuz yazı yazılmış buraya. Adam zamalekte 2 haftadır oynamiyordu. 2 gün bile olmadı geleli. Tek antrenmanla 45 dakika oynadı. Daha sahadaki takım arkadaşlarını isim olarak bile tanımıyordur. Buna rağmen penaltıdan olsa gol attı. Top tuttu. Kafa toplarını aldı. Kornerden gol pozisyonuna girdi. Son dakika da asisti yapacaktı. İlginç ne diyeyim . Bazılarınız beklentilerini lewandowski seyiyesine çıkarmış galiba. Hafta sonu derbide ilk 11 bence.

iyi bir oyuncu ama beslenmesi gerekiyor.. ama bizde kanatlardan santraforu besleleyecek oyuncular pek yok.. merkezden feguli yardım edebilir.

Ben mi yanlış okudum. ? Bu maçtan sonra en az 7-8 tan olumsuz yazı yazılmış buraya. Adam zamalekte 2 haftadır oynamiyordu. 2 gün bile olmadı geleli. Tek antrenmanla 45 dakika oynadı. Daha sahadaki takım arkadaşlarını isim olarak bile tanımıyordur. Buna rağmen penaltıdan olsa gol attı. Top tuttu. Kafa toplarını aldı. Kornerden gol pozisyonuna girdi. Son dakika da asisti yapacaktı. İlginç ne diyeyim . Bazılarınız beklentilerini lewandowski seyiyesine çıkarmış galiba. Hafta sonu derbide ilk 11 bence.
Olmaz hattirick yapması 3 te gol attırması lazımdı bazıları sade eleştirmek icin giriyo foruma başka işleri yok

Geri
Üst Alt