# Mostafa Mohamed

EQ_4UAXX0AU8zo4.jpg

Set hücumuyla ilgili ciddi eksikleri var. Ayakları yavaş olmamasına rağmen çok hantal, koşular yapmayıp çakılı oynuyor. Mısırda malum zeminler berbat düzeyde bu yüzden oyun yavaş oynanıyor, ordan alışkanlık edinmiş olmalı. Ciddi teknik antrenman yemesi lazım, Fatih hoca halleder diye ümit ediyorum.

abart abart

siz ne bekliyorsunuz?

Set hücumuyla ilgili ciddi eksikleri var. Ayakları yavaş olmamasına rağmen çok hantal, koşular yapmayıp çakılı oynuyor. Mısırda malum zeminler berbat düzeyde bu yüzden oyun yavaş oynanıyor, ordan alışkanlık edinmiş olmalı. Ciddi teknik antrenman yemesi lazım, Fatih hoca halleder diye ümit ediyorum.
Samatta mi?

Eksikliklerini belirtin ama çöp leş gibi kelimeler kullanmayın. Daha 5-6 maç görmeden futbol ulemasi taraftarlarımız ayağına gelen 2 topta arsen wenger vari hemen ışığı görüp iyi yada kötü topçu olduğunu anlıyorlar maşşallah. Gelen topçunun piyasasini mahvedip satamiyoruz sonra. kulüp olarak dünyanın parası bağlanıyor bu adamlara milyon euro luk adamı patos gibi öğütüyoruz. Özellikle sosyal medya da cok dikkat edilmeli bu konulara.

dogru antuya

Maç konusunda da yazmıştım. Bugün kontraatak aradığımız yapıdayken sahadaydı. Ancak asıl etkiyi set oyunu oynarken yapacaktır. Baya güçlü duruyor rakip savunmalara karşı. En ufak müdahalede sinen forvetlerden sonra ilaç gibi geldi bana kendisini izlemek. Umarım eksik yönlerini de geliştirebiliriz ve harika bir forvet elde ederiz.

Geri
Üst Alt