İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
Hakan Şükür.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Şükür.
Set hücumuyla ilgili ciddi eksikleri var. Ayakları yavaş olmamasına rağmen çok hantal, koşular yapmayıp çakılı oynuyor. Mısırda malum zeminler berbat düzeyde bu yüzden oyun yavaş oynanıyor, ordan alışkanlık edinmiş olmalı. Ciddi teknik antrenman yemesi lazım, Fatih hoca halleder diye ümit ediyorum.
Arap kardeşlerimiz hazırlamış.İyi seyirler renktaşMaç içinde yaptığı hareketlerin videosu düştü mü?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Samatta mi?Set hücumuyla ilgili ciddi eksikleri var. Ayakları yavaş olmamasına rağmen çok hantal, koşular yapmayıp çakılı oynuyor. Mısırda malum zeminler berbat düzeyde bu yüzden oyun yavaş oynanıyor, ordan alışkanlık edinmiş olmalı. Ciddi teknik antrenman yemesi lazım, Fatih hoca halleder diye ümit ediyorum.
mahomomo biraz feminen degil mi yav. daha oturaklı bisey bulalım.
Set hücumuyla ilgili ciddi eksikleri var. Ayakları yavaş olmamasına rağmen çok hantal, koşular yapmayıp çakılı oynuyor. Mısırda malum zeminler berbat düzeyde bu yüzden oyun yavaş oynanıyor, ordan alışkanlık edinmiş olmalı. Ciddi teknik antrenman yemesi lazım, Fatih hoca halleder diye ümit ediyorum.
olamaz cok zor.Diagne'den daha kazma sanki
Sakin ol renktaş. Eksikleri olsa da potansiyeli yüksek bir oyuncu Fatih hocanın dokunuşlarıyla rahat epl yapar.dogru antuya
momo biraz feminen degil mi yav. daha oturaklı bisey bulalım.
Sakin ol renktaş. Eksikleri olsa da potansiyeli yüksek bir oyuncu Fatih hocanın dokunuşlarıyla rahat epl yapar.
Cok dogru analiz yapmis arkadas.dogru antuya
1 karış ustteydiyalnız epureanu ve crivelli gibi iki tane hayvanı baya altına almış.
Şurda çok iyi yükseldi cidden ya crivelli hayvanı varken hem de