# Mostafa Mohamed

Şu konuyu terk edin artık Onyekuru da böyle yaptınız cenabetliğiniz bulaştı, bu adamı bari salın.

mümkünatı imkansız
Oha yalnız ben farazi konuştum aşı olayını da baktım şimdi adam tam olarak benim dediğimi söylemiş. :D Aşı olanların izleyeceği bir düzen gelecek gibi Mart'ta.

Oha yalnız ben farazi konuştum aşı olayını da baktım şimdi adam tam olarak benim dediğimi söylemiş. :D Aşı olanların izleyeceği bir düzen gelecek gibi Mart'ta.

valla imkanı yok

gözleri görmüyor demekki sansarin
Yok ya sadece o değil bütün spor kamuoyu tek ağız olmuşçasına öyle yorumluyor Mohammed'i. Gole kadar bir şey yapmadığı söyleniyor. Hatta acaba Galatasaray'ın aradığı oyuncu değil mi falan diye düşünmüşler ikinci yarıya kadar. O yüzden Şansal ile alakalı bir durum değil. Halbuki ilk yarıda adam stoperlerle boğuştu ama top alamadı. İlk gelen fırsatı da geri tepmedi. Ne bekliyorlar adamdan anlamak güç.

valla imkanı yok
İmkan olup olmaması önemli değil. Nihat bunu söylüyorsa cumbabadan talimat almadan söylemez. Seyircilerin de maça gitmesi demek bir propaganda amacıdır. "Bakın biz nasıl da çözdük korona davasını. Seyircili maçlara bile geçtik" demek için bunu yapacaklar gibi. Sen istediğin kadar imkanı yok de. Bu ülkede ne imkansız gibi görünen deli saçması işler gerçekleşti. Bu da gerçekleşir.

Yok ya sadece o değil bütün spor kamuoyu tek ağız olmuşçasına öyle yorumluyor Mohammed'i. Gole kadar bir şey yapmadığı söyleniyor. Hatta acaba Galatasaray'ın aradığı oyuncu değil mi falan diye düşünmüşler ikinci yarıya kadar. O yüzden Şansal ile alakalı bir durum değil. Halbuki ilk yarıda adam stoperlerle boğuştu ama top alamadı. İlk gelen fırsatı da geri tepmedi. Ne bekliyorlar adamdan anlamak güç.
ilk yarida iyi duvar oldu kontraya cikardi. takim olarak organize olamadikki hucumda zaten.

İmkan olup olmaması önemli değil. Nihat bunu söylüyorsa cumbabadan talimat almadan söylemez. Seyircilerin de maça gitmesi demek bir propaganda amacıdır. "Bakın biz nasıl da çözdük korona davasını. Seyircili maçlara bile geçtik" demek için bunu yapacaklar gibi. Sen istediğin kadar imkanı yok de. Bu ülkede ne imkansız gibi görünen deli saçması işler gerçekleşti. Bu da gerçekleşir.
seyircinin gelmesinin anlamı yok ki ztn
omuz omuza olamadığın sürece tribün yapılmaz keyifsiz olur

boşuna riske gerek yok ztn

1612730714377.webp

doğukan benle neyin kavgasını veriyon ulan!!!
Kavga ettiğim falan yok. Sadece senin düşüncen normal bir ülkede olsak kabul görürdü ama burası Türkiye ve Nihat'ın demeçlerine bakılırsa son 7-8 haftada lig seyircili olacak gibi duruyor diyorum.

Kavga ettiğime dair bir emare bile yok yukarıda yazdıklarımda. Onu nereden çıkardın? :D

Hatta aksine seni destekliyorum ama sen sanırım İzlanda falan sanıyon burayı. :D Saçma sapan müteahhitler ülke futboluna yön veriyor o yüzden kesin konuşmamanı tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt