Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mümkansızMart'tan sonra seyirci alacaklardı en son.
tam bir savaşçı. kendini yere atma, numara yapma falan yok. 1.41de serdar'ın kolu yüzüne geldiğinde kendini yere atsa serdar kırmızı yiyip atılacak ama sonuna kadar gidiyor. bizim diagne gibi yerlerde sürünmüyor.Maşallah Rahminnnnnn
Valla Nihat bu konuda kararlı gibi. Hazır vaka sayıları da düşmüşken ve aşılama başlamışken aşı olanlar maç izleyebilir gibisinden bir şeyle açabilirler stadları şimdiden söyleyeyim.mümkansız
mümkünatı imkansızValla Nihat bu konuda kararlı gibi. Hazır vaka sayıları da düşmüşken ve aşılama başlamışken aşı olanlar maç izleyebilir gibisinden bir şeyle açabilirler stadları şimdiden söyleyeyim.
Oha yalnız ben farazi konuştum aşı olayını da baktım şimdi adam tam olarak benim dediğimi söylemiş.mümkünatı imkansız
gözleri görmüyor demekki sansarinşansal büyüka : Galatasaray’ın yeni transferi Mustafa’yı gol dakikasına kadar hiç görmedik.
nasil hic görünmedi ya ? Adam basti, pres yapti, oyuna katildi vs. gayet gözüktü
valla imkanı yokOha yalnız ben farazi konuştum aşı olayını da baktım şimdi adam tam olarak benim dediğimi söylemiş.Aşı olanların izleyeceği bir düzen gelecek gibi Mart'ta.
Süper Lig’de maçlar ne zaman seyircili oynanacak? TFF Başkanı Nihat Özdemir tarih verdi
Türkiye Futbol Federasyonu TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig’de maçların yeniden ne zaman seyircili oynanacağı ile ilgili tarih verdi. Özdemir ayrıca 21...www.takvim.com.tr
Yok ya sadece o değil bütün spor kamuoyu tek ağız olmuşçasına öyle yorumluyor Mohammed'i. Gole kadar bir şey yapmadığı söyleniyor. Hatta acaba Galatasaray'ın aradığı oyuncu değil mi falan diye düşünmüşler ikinci yarıya kadar. O yüzden Şansal ile alakalı bir durum değil. Halbuki ilk yarıda adam stoperlerle boğuştu ama top alamadı. İlk gelen fırsatı da geri tepmedi. Ne bekliyorlar adamdan anlamak güç.gözleri görmüyor demekki sansarin
İmkan olup olmaması önemli değil. Nihat bunu söylüyorsa cumbabadan talimat almadan söylemez. Seyircilerin de maça gitmesi demek bir propaganda amacıdır. "Bakın biz nasıl da çözdük korona davasını. Seyircili maçlara bile geçtik" demek için bunu yapacaklar gibi. Sen istediğin kadar imkanı yok de. Bu ülkede ne imkansız gibi görünen deli saçması işler gerçekleşti. Bu da gerçekleşir.valla imkanı yok
ilk yarida iyi duvar oldu kontraya cikardi. takim olarak organize olamadikki hucumda zaten.Yok ya sadece o değil bütün spor kamuoyu tek ağız olmuşçasına öyle yorumluyor Mohammed'i. Gole kadar bir şey yapmadığı söyleniyor. Hatta acaba Galatasaray'ın aradığı oyuncu değil mi falan diye düşünmüşler ikinci yarıya kadar. O yüzden Şansal ile alakalı bir durum değil. Halbuki ilk yarıda adam stoperlerle boğuştu ama top alamadı. İlk gelen fırsatı da geri tepmedi. Ne bekliyorlar adamdan anlamak güç.
seyircinin gelmesinin anlamı yok ki ztnİmkan olup olmaması önemli değil. Nihat bunu söylüyorsa cumbabadan talimat almadan söylemez. Seyircilerin de maça gitmesi demek bir propaganda amacıdır. "Bakın biz nasıl da çözdük korona davasını. Seyircili maçlara bile geçtik" demek için bunu yapacaklar gibi. Sen istediğin kadar imkanı yok de. Bu ülkede ne imkansız gibi görünen deli saçması işler gerçekleşti. Bu da gerçekleşir.
Tamam işte ben de onu diyorum. Sadece yalnızca Şansal değil tüm spor basını ilk yarıda Mohammed'i gömüp ikinci yarı kral yapmış. Ondan bahsediyorum.ilk yarida iyi duvar oldu kontraya cikardi. takim olarak organize olamadikki hucumda zaten.
Bunu Nihat'a ve cumbabaya da anlatmak ister misin?seyircinin gelmesinin anlamı yok ki ztn
omuz omuza olamadığın sürece tribün yapılmaz keyifsiz olur
boşuna riske gerek yok ztn
gol atinca kral yaparlar tabi. skor yorumcusu coguTamam işte ben de onu diyorum. Sadece yalnızca Şansal değil tüm spor basını ilk yarıda Mohammed'i gömüp ikinci yarı kral yapmış. Ondan bahsediyorum.
doğukan benle neyin kavgasını veriyon ulan!!!Bunu Nihat'a ve cumbabaya da anlatmak ister misin?Yoksa ben de en az Eylül'e kadar stadyumlara seyirci alınmaması taraftarıyım.
Kavga ettiğim falan yok. Sadece senin düşüncen normal bir ülkede olsak kabul görürdü ama burası Türkiye ve Nihat'ın demeçlerine bakılırsa son 7-8 haftada lig seyircili olacak gibi duruyor diyorum.doğukan benle neyin kavgasını veriyon ulan!!!