# Mostafa Mohamed

Valla herkes birine benzetiyor. Yok Jardel yok Ümit Karan.

Futbolcuyken ciddi bir Ümit Karan hayranı olmama rağmen bana göre Ümit ile gram alakaları yok.

İzlerken benim kafamda bir oyuncu canlanıyor. Tabi biraz abartı olacak ama Suarez'in ilk Ajax dönemi bence.

Umarım üstüne koyarak devam eder. Bizim andavallara uymayıp gelişimine devam eder.

Son düzenleme:
Ümit karana bende benzetecemde terimin en şans vermediği adamardan biridir ümit karan ona böyle yapıp mohamedi isteyip aldırması bi garip

Fener maçında dribling denemişti Serdar kesmişti. Sanki bu alanda çok meziyeti yok gibi.

Bu maçta da denedi Onyekuru önüne attı pas biraz hızlıydı gibi ama yine de daha iyi alabilirdi.

Valla ceza sahası içinde böyle katil olmaya devam ederse top sürmesine gerek yok.

Topu indirsin, saklasın bizi ileriye çıkmak için zaman kazandırsın yeter.

Bizim oyun anlayışımıza göre savunma arkası koşularından bu yaptıkları çok daha değerli.

Ümit, top ona nasıl gelirse gelsin, ona göre şekil alıp, o topa uygun vuruş yaparak gol atan bir golcüydü ve topla ilişkisi çok zayıftı. Hatırladığım kadar, yerden gelen topa kafa vurarak bile gol attı, vole, tek vuruş, rövaşata vs.

Momo öyle değil, topla ilişkisi iyi. Fakat şimdilik Ümit kadar spektaküler vuruşlar yapabilir gibi de değil, hoş öyle toplar da gelmedi. Elmander'in daha golcüsü gibi görünüyor. Hoca Momo'dan yeni bir Hakan Şükür yaratabilir, presçi, hava toplarına hakim ve golcü.

Ben seneye deli gibi pres yapacağını ve takımın da 11-12'deki takım gibi kurulup, sürekli önde basacağını düşünüyorum. Momo bu konuda iyi bir silah olacak.

Bana jardeli anımsatıyor daha hareketli ancak kafa toplarinda biraz daha eksik jardele göre.tam klasik forvet oyuncusu aslında bizim aradığımız adam iyi bir 10 numara olsa cok daha fazla gol atar

Komple forvet izlemeyi özlemişiz yav.
Markajdan kolay çıkması inanılmaz rahatlatıyor takımı

IMG_20210211_005635.webp

IMG_20210211_005637.webp

Ümit karana bende benzetecemde terimin en şans vermediği adamardan biridir ümit karan ona böyle yapıp mohamedi isteyip aldırması bi garip
Bizim hoca cakili kutu golculerini sevmiyor. Gezgin olanlarini seviyor. Araya kosular yapabilen, press yapabilen, kafa toplarina hakim, topu saklayabilen ve pas kanali olabilenlerini seviyor. Muhammed de bunlardan bir kaci var o yuzden farkli Umit Karan dan.

Geri
Üst Alt