Çok erken konuşmak istemiyorum ama maşallah potansiyeli çok yüksek bir adam. En güzel tarafı da adam oynamak istiyor, o yüzden ottan b.ktan şeylere kendini yere atmıyor, hakeme oynamıyor. Artık yıldım öyle adamları izlemekten.
Ayağına dokunsalar mermi yemiş gibi bağıran 1 saat yerde yatan oyuncuların aksine adama dirsekle vurdular gülüyor hava topunda faul yapılıyor gülüyorÇok erken konuşmak istemiyorum ama maşallah potansiyeli çok yüksek bir adam. En güzel tarafı da adam oynamak istiyor, o yüzden ottan b.ktan şeylere kendini yere atmıyor, hakeme oynamıyor. Artık yıldım öyle adamları izlemekten.
2 maçlık düşüncem.. Güçlü , hırslı , pozisyon bilgisi iyi ve futbol oynamak isteyen bir çocuk.. Teknik yok, top sürme yeteneği de yok gibi.. işte ümit karan , elmandar karışımı bir şey..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diagne icinde ukde kalmadi mi renktasÇok erken konuşmak istemiyorum ama maşallah potansiyeli çok yüksek bir adam. En güzel tarafı da adam oynamak istiyor, o yüzden ottan b.ktan şeylere kendini yere atmıyor, hakeme oynamıyor. Artık yıldım öyle adamları izlemekten.
Teknik var nasil yok renktas2 maçlık düşüncem.. Güçlü , hırslı , pozisyon bilgisi iyi ve futbol oynamak isteyen bir çocuk.. Teknik yok, top sürme yeteneği de yok gibi.. işte ümit karan , elmandar karışımı bir şey..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl var renktaş en az 5 kişiyi çalımlayıp gol atması gerekirdi henüz göremedikTeknik var nasil yok renktas

Sen neymissin üstad ül hirs. Gel orta saha olarak ise basla istersen.Bu adamda bendeki hırsı görüyorum. Kendisinin asla kaybetmeye tahammülü yok. Topları bile bana atın ben indiririm diyor. Saygılar sunuyorum. Nazar değmesin.![]()
Bu adamda bendeki hırsı görüyorum. Kendisinin asla kaybetmeye tahammülü yok. Topları bile bana atın ben indiririm diyor. Saygılar sunuyorum. Nazar değmesin.![]()
Eyvallah. Benim için para her zaman 2. Planda. Galatasarayin ismi geçmesi yeterli.Sen neymissin üstad ül hirs. Gel orta saha olarak ise basla istersen.
Kod adin Umut Bulut muEyvallah. Benim için para her zaman 2. Planda. Galatasarayin ismi geçmesi yeterli.