# Mostafa Mohamed

Şöyle Babel & Diagne ve Falcao üçlüsünü gönderip Mohamed ile birlikte oynayabilecek 2. bir forvet katmamız gerekiyor takıma şu saydığım üçlünün hiçbirine güvenip de yola çıkmam Halil üzerinden plan yapmaya da gerek yok 6 ay sonra dönecek bir oyuncu Oğulcan da merkez forvet değil Ali Yavuz için çok ümitliydik ama zor görülüyor

Mohamed gibi şöyle 20-25 yaş arasında şöyle mümkünse "solak" bir forvet lazım bize neden solak diye sorarsanız ayrı bir düşkünlüğüm var solak forvetlere :asd:

Mesela Salzburg'un geçen sene aldığı Mali'li Sekou Koita tarzında hem fişek gibi hem golcülüğü olan bir forvet. Keşke şu Terem Moffi 'nin transferi de gerçekleşseydi Fransa liginde bayağı tutundu adam

Şöyle Babel & Diagne ve Falcao üçlüsünü gönderip Mohamed ile birlikte oynayabilecek 2. bir forvet katmamız gerekiyor takıma şu saydığım üçlünün hiçbirine güvenip de yola çıkmam Halil üzerinden plan yapmaya da gerek yok 6 ay sonra dönecek bir oyuncu Oğulcan da merkez forvet değil Ali Yavuz için çok ümitliydik ama zor görülüyor

Mohamed gibi şöyle 20-25 yaş arasında şöyle mümkünse "solak" bir forvet lazım bize neden solak diye sorarsanız ayrı bir düşkünlüğüm var solak forvetlere :asd:

Mesela Salzburg'un geçen sene aldığı Mali'li Sekou Koita tarzında hem fişek gibi hem golcülüğü olan bir forvet. Keşke şu Terem Moffi 'nin transferi de gerçekleşseydi Fransa liginde bayağı tutundu adam

bence onyekuruyu ikinci santrafor yapıp

3-4-1-2 oynamalıyız ve oldukça yaratıcı bir 10 numara tarzı adam almalıyız

bu ilicic olabilir mesela ya da sigurddson olabilir tarz olarak

şu an için

mus
luy donk marc
yedlin taylan gedson sara
feg
onye mohammed

seneye bu sistem üzerinden güçlenelim

mesela çok daha iyi sol bek alalım

şu an için

mus
luy donk marc
feg
onye mohammed

Bu ismi geçen Moreno benim çok hoşuma gitti o kulvarı tek başına kullanabilecek bir adam gibi görülüyordu videolarında

şu an için

mus
luy donk marc
feg
onye mohammed

Ben de bunu düşündüm ama Onyekuru ikinci santrafor işini yapamaz bence.

Ben de bunu düşündüm ama Onyekuru ikinci santrafor işini yapamaz bence.

bu sene için olabilir elde başka malzeme yok

aralara sızan saviola tarzı bir rolde oynar gibi zaten feg sağa o sola çekince de takım bir anda 3-4-3 de olabilir

seneye kaliteli bir yaratıcı diagne, babel ve falcao giderse santrafor alırsak ön taraf baya güçlenir

gedson kalır varsayımıyla tabi

Mısır liginde iş var demek ki fiyatlar da yüksek değil bir on numara bir de forvet alalim mısır liginden tamamdır.
Falcao belhanda maaslarina iki oyuncuyu rahatlıkla alırız

4..4..2 tam Mostafa nın sistemi..
Onyekuru 2.forvet oynadığı bi sisteme dönmeliyiz

Maçı olsa da izlesek

Geri
Üst Alt