Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Başarı başarı başarıKod adin Umut Bulut mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başarı başarı başarıKod adin Umut Bulut mu
Diagne'nin ayakta duramamasını kanıksamıştık oysa kiDiagne icinde ukde kalmadi mi renktas
Sen belhandacı olan arkadaş mıydın?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teknik var nasil yok renktas
Albayrak'ın son zamanlarda en doğru işiAlbayrak: "“Mohamed transferi ile bir ay uğraştık. Transferin son günü imzaları attık. Zaman içerisinde iki-üç sefer kulübünde yönetim değişti. Tam biriyle pazarlık yapıyoruz, o yönetim kayyım ile değişti diyorlar. Galatasaray’ı seçtikleri için, Mostafa’yı Türkiye’ye verdikleri için kulübüm ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Çok iyi ve değerli bir futbolcu. Mostafa Mohamed geldiği gibi üç maçta üç gol kaydetti. Yedi gol daha atıp çocuklarına kavuşmasını diliyorum. Kendisi de bu konuda çok heyecanlı. Bir an önce 10 gole ulaş, çocuklarını aldıralım dedik. Galatasaray için çok değerli bir futbolcu. İnşallah Galatasaray Mohamed’den çok iyi bir transfer bedeli elde eder.”
Bu 10 gol olayı ne? Kendi kendine hedef mi koymuş 10 gol atmadan çocuklarımı görmeyeceğim diye?
Bu 10 gol olayı ne? Kendi kendine hedef mi koymuş 10 gol atmadan çocuklarımı görmeyeceğim diye?