# Mostafa Mohamed

Gayet yeterli bir oyuncu, satmayı dert etmek yerine, kendisinden sahada en iyi nasıl verim alırız ve bizi nerelere taşıyabilir onu dert etsek daha iyi gibi. Marcao da öyle keza. Sağlam bir iskelet kurulabilir bu adamlar aracılığı ile orta sahaya benzerini bulduğumuzda.

1613041794068.webp
Bi fark göremiyorum.

kesinlikle içeriyi daha fazla besleyecek bir takım oluşturmak lazım.

solda onyekuru bunu yapamaz ama bizim için önemi yüksek bir oyuncu.

sağda yedlin'in önüne pozisyon hazırlayabilen bir adam bulmamız gerek. birebir oynayabilen, adam eksiltip kapalı savunmayı açabilen, dribling ile ceza sahasına yaklaşıp orta yapacak ya da yerden içeriye çevirecek tarzda bir oyuncu ile mostafa çok ekmek yer.

Albayrak: "Mohamed transferi ile bir ay uğraştık. Transferin son günü imzaları attık. Zaman içerisinde iki-üç sefer kulübünde yönetim değişti. Tam biriyle pazarlık yapıyoruz, o yönetim kayyım ile değişti diyorlar. Galatasaray’ı seçtikleri için, Mostafa’yı Türkiye’ye verdikleri için kulübüm ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Çok iyi ve değerli bir futbolcu. Mostafa Mohamed geldiği gibi üç maçta üç gol kaydetti. Yedi gol daha atıp çocuklarına kavuşmasını diliyorum. Kendisi de bu konuda çok heyecanlı. Bir an önce 10 gole ulaş, çocuklarını aldıralım dedik. Galatasaray için çok değerli bir futbolcu. İnşallah Galatasaray Mohamed’den çok iyi bir transfer bedeli elde eder.”

Albayrak: "“Mohamed transferi ile bir ay uğraştık. Transferin son günü imzaları attık. Zaman içerisinde iki-üç sefer kulübünde yönetim değişti. Tam biriyle pazarlık yapıyoruz, o yönetim kayyım ile değişti diyorlar. Galatasaray’ı seçtikleri için, Mostafa’yı Türkiye’ye verdikleri için kulübüm ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Çok iyi ve değerli bir futbolcu. Mostafa Mohamed geldiği gibi üç maçta üç gol kaydetti. Yedi gol daha atıp çocuklarına kavuşmasını diliyorum. Kendisi de bu konuda çok heyecanlı. Bir an önce 10 gole ulaş, çocuklarını aldıralım dedik. Galatasaray için çok değerli bir futbolcu. İnşallah Galatasaray Mohamed’den çok iyi bir transfer bedeli elde eder.”
Albayrak'ın son zamanlarda en doğru işi
geç de olsa halletti
Mohammed de gelmesinin ilk haftasında gollerini attı zaten aslan
Maşallah

Bu 10 gol olayı ne? Kendi kendine hedef mi koymuş 10 gol atmadan çocuklarımı görmeyeceğim diye?

Bu 10 gol olayı ne? Kendi kendine hedef mi koymuş 10 gol atmadan çocuklarımı görmeyeceğim diye?

Geri
Üst Alt