# Mostafa Mohamed

Çok erken konuşmak istemiyorum ama maşallah potansiyeli çok yüksek bir adam. En güzel tarafı da adam oynamak istiyor, o yüzden ottan b.ktan şeylere kendini yere atmıyor, hakeme oynamıyor. Artık yıldım öyle adamları izlemekten.
Ayağına dokunsalar mermi yemiş gibi bağıran 1 saat yerde yatan oyuncuların aksine adama dirsekle vurdular gülüyor hava topunda faul yapılıyor gülüyor

Bu da değişik bir model güle oynaya hoplatıyor...

2 maçlık düşüncem.. Güçlü , hırslı , pozisyon bilgisi iyi ve futbol oynamak isteyen bir çocuk.. Teknik yok, top sürme yeteneği de yok gibi.. işte ümit karan , elmandar karışımı bir şey..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk macta futbolculari gommeyi biliyorsunuz ama , kalite kendini belli ediyor tas gibi forvet masallah

2 maçlık düşüncem.. Güçlü , hırslı , pozisyon bilgisi iyi ve futbol oynamak isteyen bir çocuk.. Teknik yok, top sürme yeteneği de yok gibi.. işte ümit karan , elmandar karışımı bir şey..

Mohammed içinde böyle bi video bekliyorum Ata'dan.

başakşehir-fenerbahçe-alanya süperligin en baba takımlarına karşı 3 gol attı. sezon başı getirsek şimdiye hem en az 20 golü olurdu hem de biz çoktan fişi çekmiş olurduk. ah yönetim ah. kadromuz süper, geleceğimizi karartmayacaz diye diye adamlar kafayı yedirtti bize. ikinci yarıda attığımız 8 golün 7'sini yeni transferler atmış. birşeyler dank etmiştir umarım kafanıza.

Çok erken konuşmak istemiyorum ama maşallah potansiyeli çok yüksek bir adam. En güzel tarafı da adam oynamak istiyor, o yüzden ottan b.ktan şeylere kendini yere atmıyor, hakeme oynamıyor. Artık yıldım öyle adamları izlemekten.
Diagne icinde ukde kalmadi mi renktas

Teknik var nasil yok renktas

6024fd3cd6974596613865.gif

Adam geleli 10 gün oldu ve takımla daha uyum yakalamadan çatır çatır oynamaya başladı. Adam kupa maçının bile öneminin farkında ve sahada 90 dakika savaşan tek oyuncuydu diğerleri sahada yürürken tek başına boğuştu. Bakın bu adam bazı maçlarda kötü oynayabilir ve goller kaçırabilir ama bu adam asla kötü mücadele etmez ona emin oldum benim için çok kıymetli bu. Diagne ve Falcao tarzı zorla sahaya çıkmış gibi oynayan oyunculardan sonra böyle hırslı ve mücadeleci bir forvet müthiş geldi açıkçası. Biraz şans yanında olsa 3 maçta 5 gol bile yapabilirdi takıma iyice alıştıktan sonra yapacaklarını çok merak ediyorum nazar değmesin.

Ulan bize forvet diye Diagneyi izlettirdiler. Bunu gorunce daha iyi anliyorsun. oyun profilini az cok anladik.

Rovasata vole gollerinide goruruz yakinda

Geri
Üst Alt