# Mostafa Mohamed

1613318937031.webp

En çok göze çarpan sıkıntı buydu maç içinde

serbest vuruşu,korneri,top şişirmesi derken 20-30 tane orta geldi ceza sahası içine nerdeyse hepsi rakibe gitti

mohamedle luyindama gibi adamların var ama duran topların hepsi boşa

taktiğe gerek yok abicim at bu ikisinin olduğu yere domine edip vururlar zaten bunlar 5 topun 3-4üne

Sirf Luyindama varken de diyordum ben bunu gecen sene. Elinde Luyindama gibi bir azgin var ama her topu ön direge atiyorsun.

Ne zaman top altipas ve penalti noktasi arasina gelse Luyi veya Donk tehlike yaratiyordu. Bunlara Mostafa katildi simdi bir de.

Insallah artik su ön direk sacmaligindan vazgeceriz, yemin ediyorum biktim artik.

Sirf Luyindama varken de diyordum ben bunu gecen sene. Elinde Luyindama gibi bir azgin var ama her topu ön direge atiyorsun.

Ne zaman top altipas ve penalti noktasi arasina gelse Luyi veya Donk tehlike yaratiyordu. Bunlara Mostafa katildi simdi bir de.

Insallah artik su ön direk sacmaligindan vazgeceriz, yemin ediyorum biktim artik.
Ben bi açıklama bulamıyodum bu ön direk olayına,hoca çalışıyoruz diyince ayrı bi kahroldum

Ne Sarachi, ne Ömer, ne Şener, ne de Linnes bu adama istediği ortaları yapamaz. Bugün gördük. Ömer 3-4 serbest vuruşu ve korneri hep cılız ortalarla rakibe verdi.

Bu arada su 11 numarayi ne diye 4 ay kiralayip satin alma opsiyonumuz bile olmayan Halil'e verdiler. Numara dagitimi forma satisinda önem tasiyor, tabi neyi beceriyorlar da bunu becersinler.

Mesela ben Feghouli transfer edildiginde sirf 89 numara giyiyor diye formasini almadim, gittim Gomis formasi aldim o sezon.

Adam sahada olduğu sürece her an bir şekilde gol atabilecekmiş hissi veriyor bana. Önüne düşecek top vuracak, abuk subuk bir yerden kafayla atacak falan gibi geliyor. Sahada olduğu sürece gole ihtiyacımız olduğu kritik dakikalarda eskisine göre daha az stres yaşıyorum. Yıllardır ben rakip defansı bu kadar yıpratan, zorlayan dominant bir santrafor izlemedim bizim takımda. Buna Drogba gibi isimlerde dahil. Tabi ki daha 3.5 maça çıktı, her şey için erken ama çok baskın, yıldırıcı bir futbolcu olduğu ortada. Diyoruz ya işte iyi futbolcu için yer, zaman gibi şeyler fark etmez kumaşını belli eder diye işte tam da öyle bir futbolcu. Bir ara rakip öyle topun yere inmesini beklerken 2 ya da 3 Kasımpaşalı'nın arasından yükselerek topu aldı, indirdi pasını attı. Çok güçlü çok. Maşallah.

Bu arada su 11 numarayi ne diye 4 ay kiralayip satin alma opsiyonumuz bile olmayan Halil'e verdiler. Numara dagitimi forma satisinda önem tasiyor, tabi neyi beceriyorlar da bunu becersinler.

Mesela ben Feghouli transfer edildiginde sirf 89 numara giyiyor diye formasini almadim, gittim Gomis formasi aldim o sezon.
Ben de 31 numara olduğu için özellikle almayı düşünüyorum. :D

Geri
Üst Alt