- 25 Temmuz 2011
- 7.297
- 4.243
- 1.938
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En çok göze çarpan sıkıntı buydu maç içinde
serbest vuruşu,korneri,top şişirmesi derken 20-30 tane orta geldi ceza sahası içine nerdeyse hepsi rakibe gitti
mohamedle luyindama gibi adamların var ama duran topların hepsi boşa
taktiğe gerek yok abicim at bu ikisinin olduğu yere domine edip vururlar zaten bunlar 5 topun 3-4üne
Ben bi açıklama bulamıyodum bu ön direk olayına,hoca çalışıyoruz diyince ayrı bi kahroldumSirf Luyindama varken de diyordum ben bunu gecen sene. Elinde Luyindama gibi bir azgin var ama her topu ön direge atiyorsun.
Ne zaman top altipas ve penalti noktasi arasina gelse Luyi veya Donk tehlike yaratiyordu. Bunlara Mostafa katildi simdi bir de.
Insallah artik su ön direk sacmaligindan vazgeceriz, yemin ediyorum biktim artik.
Ben de 31 numara olduğu için özellikle almayı düşünüyorum.Bu arada su 11 numarayi ne diye 4 ay kiralayip satin alma opsiyonumuz bile olmayan Halil'e verdiler. Numara dagitimi forma satisinda önem tasiyor, tabi neyi beceriyorlar da bunu becersinler.
Mesela ben Feghouli transfer edildiginde sirf 89 numara giyiyor diye formasini almadim, gittim Gomis formasi aldim o sezon.