Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
Sorloth istemem ben balon olduğu ortaya çıktı bence
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zamanla onlarda çıkacak ortayaDiagne'nin ustat seviyesinde pozisyon hazirlama-golu koklama olayi Muhammed te pek yok. Negatif olarak en cok o gozume carpti.
daha %60 Mohamed izliyoruzZamanla onlarda çıkacak ortayadaha %60 Mohamed izliyoruz
Hkk helal et xdMusap bu kaçıncı oldu bilmiyorum hep benden saniyeler önce atıyorsun benim atacağım şeyleri
Bi de şu koduğum pandemisi olmasa 50 bin traftrla yemin ediyorum mermer deler4 macta ceza sahasinda dogru durust topla bulusturamadik herifi. Ona ragmen ligi donumda sallayacagim mesajini cok net verdi. Ilk videosunu izlerken ki heyecanin aynisini hissediyorum hala. Sene sonu bana formasini aldiracak yuksek ihtimalle
Afrikalı oluyor
Geçen alanya maçı uzun topu zıpladı göğüsle aldı 3 kişinin arasından çıkıp tskımı atağa kaldırdı. Ben onu gördükten sonra tamam dedim bu çocuğa takım kurulurFalcao ve Diagne'nin durumu hep çevresinden yeterli katkı alamadığına bağlanıyordu kendimizi kandırıyorduk. Uzun vuruyorsun alıyor, rakibe basıyor, finishing de ortalama üstü Gomis zamanı oyun konforumuz var artık.
CLde inşallahBi de şu koduğum pandemisi olmasa 50 bin traftrla yemin ediyorum mermer deler