# Mostafa Mohamed

4 milyon dolar 3.30 milyon euro yapar. böyle bir oyuncu için hiçbir şey. seneyeyi beklemeden hemen bu yaz bonservisi alınmalı. seneye şampiyonlar liginde oynarsa ve 2022 dünya kupasında sadece salah'ın partneri bile olsa 25 milyona elimizi öpene satarız.
Ribery örneği var geçmişte Allah korusun bu sefer olmaz diyemediğim insanlar var klüpte

90+3 te defansa yardım etmek için attığı sprint

1613419550027.png

1613419571887.png

1613419609170.png

Zamalek kulübünün sitesinde yaptığı açıklamada "zamalek kulübü kabul ederse 4 milyon dolara" diye bi ibare var. Bu durumda başkası 10 teklif etse, sizin 4ü kabul etmiyoruz haydi yallah çekebilirler. Umarım böyle bi saçmalık yoktur.

Beyler bu adamin bu saatten sonra bozulma durumu var mi suan herseyi yapiyor berdeyse umarim nazar degmez

Zamalek kulübünün sitesinde yaptığı açıklamada "zamalek kulübü kabul ederse 4 milyon dolara" diye bi ibare var. Bu durumda başkası 10 teklif etse, sizin 4ü kabul etmiyoruz haydi yallah çekebilirler. Umarım böyle bi saçmalık yoktur.
Ya inanıp durmayın su şeylere arkadaş galatasarayin resmi açıklaması var 4 milyon dolar opsiyon diye o zaman opsiyon diye birşey olur mu hiç ne anlamı kaldı

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya inanıp durmayın su şeylere arkadaş galatasarayin resmi açıklaması var 4 milyon dolar opsiyon diye o zaman opsiyon diye birşey olur mu hiç ne anlamı kaldı

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye inanmayalım renkdaş bu açıklmayıda yapan zamalek kulübünün resmi sitesi. Ben bu işten yeterince kıllandım. Evet mantıken böyle bir saçmalık olmaz ama ne futbolcular bu kiralık muhabbeti yüzünden kaçtı günümüzde bir sürü örneği var.

Şimdi A kulübü seneye rsmi olarak 20 milyon dolar teklif yaptı bizde 20 milyon vermek zorunda kalacağız bu çok mantıksız evet ama zamalek neden öyle bir açıklama yaptı ?

Niye inanmayalım renkdaş bu açıklmayıda yapan zamalek kulübünün resmi sitesi. Ben bu işten yeterince kıllandım. Evet mantıken böyle bir saçmalık olmaz ama ne futbolcular bu kiralık muhabbeti yüzünden kaçtı günümüzde bir sürü örneği var.

Şimdi A kulübü seneye rsmi olarak 20 milyon dolar teklif yaptı bizde 20 milyon vermek zorunda kalacağız bu çok mantıksız evet ama zamalek neden öyle bir açıklama yaptı ?

link?

Bazi fenerliler utanmadan mami icin sadece penaltidan atiyor diyor Ulan Allahin salaklari gecen hafta kime bilezik gibi gecirdi sanki Adam hayatindaki ilk derbi macinda gecirdi size

Geri
Üst Alt