- 2 Temmuz 2011
- 137.504
- 58.554
- 5.488
Cogu fenerli onlarin,ne dedikleri onemsiz.kapta yaziyo iste uzatmayinSözlükte de herkesin kafasi karisik. Neyse APOya güvenelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cogu fenerli onlarin,ne dedikleri onemsiz.kapta yaziyo iste uzatmayinSözlükte de herkesin kafasi karisik. Neyse APOya güvenelim
GSSÖZLÜk. Her sözlügü eksi sanmayinCogu fenerli onlarin,ne dedikleri onemsiz.kapta yaziyo iste uzatmayin
Özür diliyorum Levent abi doğruyu söylüyor. Şaşırdım.Ayetle sabitlenen Ebu Leheb.
yalnız kalmasın seneye yanına bunu da alalım.
Ribery örneği var geçmişte Allah korusun bu sefer olmaz diyemediğim insanlar var klüpte4 milyon dolar 3.30 milyon euro yapar. böyle bir oyuncu için hiçbir şey. seneyeyi beklemeden hemen bu yaz bonservisi alınmalı. seneye şampiyonlar liginde oynarsa ve 2022 dünya kupasında sadece salah'ın partneri bile olsa 25 milyona elimizi öpene satarız.
Evet cogu fenerli.8 yildir nefret ediyorum o sozluktenGSSÖZLÜk. Her sözlügü eksi sanmayin
90+3 te defansa yardım etmek için attığı sprint
Ekli dosyayı görüntüle 114573
Ekli dosyayı görüntüle 114574
Ekli dosyayı görüntüle 114575
Ya inanıp durmayın su şeylere arkadaş galatasarayin resmi açıklaması var 4 milyon dolar opsiyon diye o zaman opsiyon diye birşey olur mu hiç ne anlamı kaldıZamalek kulübünün sitesinde yaptığı açıklamada "zamalek kulübü kabul ederse 4 milyon dolara" diye bi ibare var. Bu durumda başkası 10 teklif etse, sizin 4ü kabul etmiyoruz haydi yallah çekebilirler. Umarım böyle bi saçmalık yoktur.
Gomis hava toplarinda iyi degildi Mami hava toplarinda cok iyi ama sanirim Gomis kadar skor uretemiyecek adama pek pozisyon yaratamiyoruzbu adamı bulana kdr bi dünya para harcadık. gomisten beri arıyoruz.
erken kaybetmeyiz umarım
Ya inanıp durmayın su şeylere arkadaş galatasarayin resmi açıklaması var 4 milyon dolar opsiyon diye o zaman opsiyon diye birşey olur mu hiç ne anlamı kaldı
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye inanmayalım renkdaş bu açıklmayıda yapan zamalek kulübünün resmi sitesi. Ben bu işten yeterince kıllandım. Evet mantıken böyle bir saçmalık olmaz ama ne futbolcular bu kiralık muhabbeti yüzünden kaçtı günümüzde bir sürü örneği var.
Şimdi A kulübü seneye rsmi olarak 20 milyon dolar teklif yaptı bizde 20 milyon vermek zorunda kalacağız bu çok mantıksız evet ama zamalek neden öyle bir açıklama yaptı ?
Eee düz kiralamaktan ne farkı var bunun Allah aşkına. Opsiyon ibaresi bulunmadan da kiralayıp 4 milyon euro önerebilirdik. Saçma bir olaya benziyor ama hayırlısı bakalım.Eger GS opsiyonu cekmek istiyorsa VE zamalek bunu kabul EDERSE diyor
Çevirin doğru.
Onlar kendilerine giren kazığın farkında değiller şu anda.İsmi Mesut Özil.Bazi fenerliler utanmadan mami icin sadece penaltidan atiyor diyor Ulan Allahin salaklari gecen hafta kime bilezik gibi gecirdi sanki Adam hayatindaki ilk derbi macinda gecirdi size