Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.579
- 109.404
- 4.878
galasevgisi denen qolpacıya kanmayın
çıkarsa sizi üzmemek için söyledim der![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mohamed haric bunlardan hicbiri oynamamaliMohamed kesilmez 4-4-2 çıkar
falko mohamed
babel arda belhanda feghouli
Gedsonu belh icin emreyi arda icin kestik haMohamed kesilmez 4-4-2 çıkar
falko mohamed
babel arda belhanda feghouli
Gedson biten diyen ilk kisi de ogalasevgisi denen qolpacıya kanmayın
Gedsonu belh icin emreyi arda icin kestik ha
Dalga amaçlı hazırladım ya gerçekleşirse de şaşırmammohamed haric bunlardan hicbiri oynamamali
belki feghouli

ondan önce vardı ya 1-2 kişi paylaştılardı nöbetteGedson biten diyen ilk kisi de o![]()
Oyuncunun kafasını karıştırmak için bizim teklifimizin 5 katını teklif ederler şikeciler transfere yine salça olur, yapmadıkları şey değil.Abi belirlenen opsiyon neyse kulüp onu ödeyerek oyuncuyu transfer edebilir. Opsiyon var ama Zamalek isterse kabul etmez diye birşey olamaz. O zaman bunun adı opsiyon olmaz ki. He bildiğim kadarıyla şöyle bir durum olabilir biz opsiyonu öderiz ama oyuncu bizde oynamak istemezse o zaman yapacak birşey yok. Yani oyuncunun sözleşmeyi reddetme ihtimali var. Bu sebepten oyuncu 1.5 yıl kiralık diye 1.5 yıl boyunca beklememiz yanlış olur. Bütçe oluşursa sezon sonu opsiyon ödenip direk bonservisi alınmalı.
Kardesim o zaman ona opsiyon denmez. Bu gene bonservis pazarligi olur. Oyle bir sey olsa niye 4m dolar opsiyon var denir ki?İşte adamlar kendi sitesinde yazmışlar. Korkmamız normal degil mi ? Saçma sapan bi açıklama var.
bu açıklamada çok çok net bir şekilde “if zamalek club approves this..” ifadesi geçiyor. yani buna göre 4 milyon dolar opsiyon var ve biz ödemek istersek onlar da tamam verin derse alabileceğiz. peki ya bize başkası 10 veriyor kardeşim derlerse?