# Mostafa Mohamed

Şaka maka adamı kaybediyoruz hocanın muhteşem taktikleri sayesinde. Brumayı da zamanında getirdik adam rüzgar gibi uçarken gitgide geriye gitti. Kiraya gitti bomba gibi döndü.

Yakında çöp ilan edilmesi yakındır sayın Sinyor Terim sayesinde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haftalardır adamı Onyekuru, Ömer, Babel gibi orta özürlü ve bencil adamlarla oynat. Ona rağmen ekmeğini taştan çıkarsın

Yetmedi bir de saçma sapan bir düzene çekip performansını sıfıra indir.

Falko ile alakası var mı bilmiyorum ama Falko oynamaya başladığından beri kötü oynuyor

Falko ile alakası var mı bilmiyorum ama Falko oynamaya başladığından beri kötü oynuyor
Adam çift forvet oynamayı bilmiyor, bariz belli oluyor sahada. Durduğu yeri kaç defa şaşırdığını gördüm hücuma çıkarken. Pres yapmayı deneyeceğinde bir gözü sürekli Falcao'da acaba başlasam mı diye defalarca hamlesini tamamlamadan bıraktığı oldu 2 maçtır. Falcao ile oynamaya inat edilecekse tek forvet Falcao oynasın Kerem/Henry ile birlikte. Çift forvette direte direte şampiyonluğu veriyoruz, belki de verdik bu hafta. Son düzlüğe girmişiz 4-1-4-1 diye diye inat edip öyle ya da böyle ona göre oyuncuları alıp belli bir oyun oynamaya çalışırken her maçın final olduğu haftalarda macera arıyoruz.

2 maça kalmaz millet buna da sövmeye başlar artık.gldiğinden beri yüzünde güller açan herif 2 haftadır sırıttığını bile görmedim.oyun kaynaklı mı başka sıkıntısı mı var anlamadım.

2 maça kalmaz millet buna da sövmeye başlar artık.gldiğinden beri yüzünde güller açan herif 2 haftadır sırıttığını bile görmedim.oyun kaynaklı mı başka sıkıntısı mı var anlamadım.
Evet renktaş belhanda gittigi icin üzülüyor bence

Geri
Üst Alt