# Mostafa Mohamed

Kanat mi oynadı lan
Tek fırsat geldi eline onu da dağa taşa vurdu

GSC Mobile App

Biraz ham zeka galiba.
O ne saçma bi şuttu ya, eski fifa manager oyununda öyle bi bug vardı o sandım.

Savunuyoruz ama karı gibi trip atma topunu oyna sene sonu gitmek istersen gidersin ne öyle havaya dikmeler falan akıllı ol

Arkadaş toplantı yapıp bizzat yönetimi ateşe atarak istediğin adamlardan değil miydi? Bu Muhammed ile Onyekuru. Kime el atsan bitirdin, içinden geçtin adamların. Bombacı Mülayim geldi dedik, bir kırmızı yedi diye haksız bir kart adamın fişini çektin. Bu kadar adaletsiz, bu kadar bitirmeye yönelik hamle yapılmaz ki.

Kaç yıldır bok gibi oyununa bu taraftar katlanıyor sen oyuncu kazanmak için ne yapıyorsun.

Terim istifa.

Bir sıkıntı var gibi umarım kendisi kaybetmeyiz.

Halil'in yerine oynamayı hak ettiğini düşünmüyorum şu anki formuyla. Çift forvet oynayınca da kayboluyorsun hem Falko ile hem de Halil ile denendi. Yedek kalacaksın tabii ki yeğenim sorunun nedir?

Su an halil daha iyi durumda ve o oynuyor. Ikisi de ayni anda olunca olmuyor. Sorun nerde simdi anlamadimki.

Teknik heyet şuna bir karar versin önce bu takım hangi sistemde oynayacak 4-4-2 mi 3-5-2 mi 4-2-3-1 mi ona göre hangi çift ideal olur bir zahmet sezon başlamadan bu işleri çözelim artık.

Hoca fizik olarak iyi değil ondan oynatmıyorum diyordu bir de :D
EmjfL_qUcAAelQW.webp

Daha da onatmaz hoca bu firavunu

St etiende dikersin toplari uzaya

Geri
Üst Alt