# Mostafa Mohamed

Gelişmesi gereken futçu
As forvetimiz böyle olmamalı o zaman da
Yardımcı lazım buna halil gibi birisiyle
Yoksa nanay

psv maçından sonra yavaş yavaş forum da acaba moduna giriyor

Ne zaman gol kaçırsa kenara bakıyor garibim
Ve baktıkça Fatih hocanın sinir krizlerine şahit olup iyice oyundan düşüyor.

Çok sağol hocam bağır çağır dk 5 de düşür topçuları oyundan. Fatih hoca bile böyle yapıyorken genç futbolcuları ilk maçtan çöp ilan eden bazı gsc üylerine kızmamak gerek aslında

Hoca için bu çocuk üzerinde yapılan eleştirilere katılıyorum. Çocuk cidden stresli, çok belli oluyor. Üstüne bir de hoca bonservisinin alınması Mohamed'in elinde diye topu tamamen ona atıp iyice baskı oluşturdu üzerinde. Umarım bugün gol ya da goller atıp maçı kazandırır ve zincirlerini kırar. Fiziksel olarak biraz düşüş var ama geldiği zamana göre bence çok da farklı bir oyun oynamıyor. Gol bekliyorsak güzel servis yapmalıyız. PvA'nın ilk yarının sonlarına doğru bomboşken dışarı çevirmesine de çok tepki gösterdi ki işte bu çocuğa öyle toplar getirmeliyiz. 3 vurur 1 kaçırır 2 atar. Atıyordu da zaten

Ne oldu sana aslanım. İlk geldiğinde rakibe mekkeli müşrikler gibi davranıyordun.

Çıkarttı bu kadar kör göze parmak olur hoca tarafından silinmiş belli ki artık bu oyuncuyu eleştirmek yersiz olur. Resmen mobbing uygulanıyor

Fizik olarak biraz zayıflamış gördüm. O da sezon başı idmanlardan dolayı olduğunu düşünüyorum. İşin mental kısmı ise daha endişe verici.

Adamda özgüven birakmadi... 45.dk larda cikarip el kol hareketleriyle tepki gösteriyor fatih term. Bravo adam gol kacirinca yedek kulübeye bakiyor

Maalesef kotu futbolun sebebi gibi kenara aliniyor. Halbuki sadece Aytac ciksa yeterliydi. Cagne filan girince uzay topu mu oynadigimizi saniyor?

Geri
Üst Alt