# Mostafa Mohamed

Fatih Terim: Mostafa tabi çok iyi giriş yaptı, sonra ufak bir sakatlık ve durağan bir geçiş. Mostafa bizim kıymet verdiğimiz, değerli bir oyuncumuz. Santraforların en büyük derdi goldür. Bugün inanıyorum ki diğer 3 kişiye asist vermemesinin sebebi gol istemesi. İnanıyorum, iyi bir Mostafayı göreceğimize inanıyorum, düzeleceğine, iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Ocak ayında karar verilecek, opsiyon hakkı Ocak ayına kadar.

Scout transferi yapmak onemli ama bu oyuncular ile yakindan ilgilenmek ve gelismesi icin yardimci olmak daha onemli. Butun sezon Diagne ile oynayacak degiliz, yeri gelecek Mostafa oynayacak ama bir oyuncu icin ozguven cok onemli. Ilk yarim sezonunda yaptiklari ortada. Umarim hoca artik el kol hareketi yapmak yerine oyuncu ile yakindan ilgilenmeye baslar.

Fatih Terim: Mostafa tabi çok iyi giriş yaptı, sonra ufak bir sakatlık ve durağan bir geçiş. Mostafa bizim kıymet verdiğimiz, değerli bir oyuncumuz. Santraforların en büyük derdi goldür. Bugün inanıyorum ki diğer 3 kişiye asist vermemesinin sebebi gol istemesi. İnanıyorum, iyi bir Mostafayı göreceğimize inanıyorum, düzeleceğine, iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Ocak ayında karar verilecek, opsiyon hakkı Ocak ayına kadar.

al hoca bonservisi al 4 milyondan zarar etme imkanın yok. kaleye füze yolluyor adam. en kötü aldığın fiyata satarsın.

al hoca bonservisi al 4 milyondan zarar etme imkanın yok. kaleye füze yolluyor adam. en kötü aldığın fiyata satarsın.
Almama gibi bir şeyin ihtimali olduğunu zannetmiyorum. Şu an bile yurt dışı basınında Fransız kulüpleriyle adı anılıyor ve kar edebildiğimiz senaryolar konuşuluyor. Kesinlikle kullanılacaktır. Benim anladığım kadarıyla hoca, biz strese sokuyoruz desek bile bu opsiyon konusunu onu motive etmek için kullanıyor. 1-2 gol attıktan sonra stresini atar, 2. yarı oynadığımız oyuna benzer oyunlarda fark yaratır sezon içinde.

Yahu adamı bilendir bilendir sonra 3e 1 niye pas atmadin cagne feghoulinin 2 harika asistini pic etti bu akşam ona da degin bari maç 50 kere kopmuştu Mohammedin pozisyona kadar

bence orda vurması doğru tercihti ama kötü vurdu
bi de aytaç dibindeyken önüne ara pası salabilse yine posyona girerdi
biraz daha erken alınabilir oyuna salt onu diyebilirim
nihayetinde koskoca GSde mısır liginden gelen bi çocuk yüzünden infial çıkması düşünülemez
biraz çatne oynar formu düşer mostafa oynar
çatne çıkar mostafa girer
mostafa çıkar çatne girer
bu heriflere bu kdr meal yüklemek saçma
fırsat bulan oynar eğer dandik oynuyorsa otur denir bu kdr

bence orda vurması doğru tercihti ama kötü vurdu
bi de aytaç dibindeyken önüne ara pası salabilse yine posyona girerdi
biraz daha erken alınabilir oyuna salt onu diyebilirim
nihayetinde koskoca GSde mısır liginden gelen bi çocuk yüzünden infial çıkması düşünülemez
biraz çatne oynar formu düşer mostafa oynar
çatne çıkar mostafa girer
mostafa çıkar çatne girer
bu heriflere bu kdr meal yüklemek saçma
fırsat bulan oynar eğer dandik oynuyorsa otur denir bu kdr
Çatnenin oynamasında bir sıkıntı yok şu an adam baya iyi oynuyor. Yanlız ne olursa olsun bonservisi alınmalı bence yatırım olarak. Hocanın sürekli ocağı işaret etmesi hoş olmuyor bence, gereksiz.

4e 2 pozisyonda

O topa antrenman temposunda plase vurulmaz

Halil gelene kadar kendisi as santraforumuzdur ama olmaz abi olmaaaaazzzz.
Standart santrafor özgüvensizliği sendromu yaşıyor. Bir kaç gol atıp havaya girse zımba gibi kaleye sokar.. Hakan Şükürünüze bile gol orucuna girdiği dönemler olurdu abuk sabuk goller kaçırırdı. Açıkçası Diagne ağzıyla kuş tutsa ona yine güvenmem. Ama Halil konusunda katılıyorum. Onu alırsak hem Mustafa hem Halil farklı özelliklerde iki iyi santraforumuz olur.

4e 2 pozisyonda

O topa antrenman temposunda plase vurulmaz

Halil gelene kadar kendisi as santraforumuzdur ama olmaz abi olmaaaaazzzz.

Mustafa 20 maçın 14ünde ilk onbirde oynayıp 9 gol attı 1 asist yaptı. Bugüne kadar da formu bir kaç net gol kaçırmak dışında gayet yerindeydi.

2-1 önde giden bir maçın son dakikalarında gol kaçırdı diye olmaz denmesi çok yanlış. Kaldı ki maçta 10 dakika oynamadı.

Herkes takımda bir şeyi fazlaca destekleyebilir. Terim, Mustafa, Diagne, Başkan vs vs. Rica etmek istediğim tek bir şey var; son veya sondan önceki sözleşmelerinde olan futbolcular dışında kalan, bir kesimimizin umut bağladığı insanları eleştirirken hak yemeyelim.

Alınmasın, satılsın vs dediğimiz insan daha 40 maç bile oynamadı.

Aynı şey insani hata yapan başka bir futbolcuya da yapılıyor.

Yıllardır futbolcu satışı konusunda beceriksiz olmamızın nedenlerinden biri de bence kendi futbolcularımızı değersizleştirme çabamız. Öyle ki teknik sorumlu dahi canlı yayında olmaması gerekeni yapıyor. Biz yapmayalım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa 20 maçın 14ünde ilk onbirde oynayıp 9 gol attı 1 asist yaptı. Bugüne kadar da formu bir kaç net gol kaçırmak dışında gayet yerindeydi.

2-1 önde giden bir maçın son dakikalarında gol kaçırdı diye olmaz denmesi çok yanlış. Kaldı ki maçta 10 dakika oynamadı.

Herkes takımda bir şeyi fazlaca destekleyebilir. Terim, Mustafa, Diagne, Başkan vs vs. Rica etmek istediğim tek bir şey var; son veya sondan önceki sözleşmelerinde olan futbolcular dışında kalan, bir kesimimizin umut bağladığı insanları eleştirirken hak yemeyelim.

Alınmasın, satılsın vs dediğimiz insan daha 40 maç bile oynamadı.

Aynı şey insani hata yapan başka bir futbolcuya da yapılıyor.

Yıllardır futbolcu satışı konusunda beceriksiz olmamızın nedenlerinden biri de bence kendi futbolcularımızı değersizleştirme çabamız. Öyle ki teknik sorumlu dahi canlı yayında olmaması gerekeni yapıyor. Biz yapmayalım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Söylediğimi yanlış algılayıp üstüne varsayımlarınla bambaşka noktalara çekmişsin.

Orada ne yazıyor, Mostafa as santraforumuzdur yazıyor, bunu sürekli söylüyorum, bunu söyleyen kişi de "olmaz" ifadesini bundan olmaz almayalım minvalinde söylememiştir.

O pozisyonda öyle vurulmaz anlamı taşıyor o olmaz lafı.

Su hareketi guzel ama mac esnasinda oyuncular gol kacirdiginda ve benzeri pozisyonlarda yaptigi cok cirkin hareketler bir teknik direktore yakismiyor. Ciddi anlamda cok itici hareketler. Oyuncunun senden sogumasina, baski altina girmesine, bir sonraki sut cekecegi pozisyonda kafasinda soru isareti olmasina ve daha da cok goz onunde bulunmasina yol acmaktan baska hic bir getirisi yok. Bu kadar buyuk bir takimin teknik direktoru isen kahvedeki adamin verdigi tavirdan farkli tavirlar gostermek zorundasin.

Yine de gonlunu aldigi icin tebrik ederim. Mohamed'in yuzu hic gulmuyor o ayri. Ne soylendi bilemiyorum.

Su hareketi guzel ama mac esnasinda oyuncular gol kacirdiginda ve benzeri pozisyonlarda yaptigi cok cirkin hareketler bir teknik direktore yakismiyor. Ciddi anlamda cok itici hareketler. Oyuncunun senden sogumasina, baski altina girmesine, bir sonraki sut cekecegi pozisyonda kafasinda soru isareti olmasina ve daha da cok goz onunde bulunmasina yol acmaktan baska hic bir getirisi yok. Bu kadar buyuk bir takimin teknik direktoru isen kahvedeki adamin verdigi tavirdan farkli tavirlar gostermek zorundasin.

Yine de gonlunu aldigi icin tebrik ederim. Mohamed'in yuzu hic gulmuyor o ayri. Ne soylendi bilemiyorum.
yahu siz son dakika stresi nedir bilmezmisiniz?...o sırada 3-1 olsa durum ve kaçırsa o tepkiyi vermezdi...o pozisyonda dönüp golde yiyebilirdik...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre çolakında anasina sovduydu zamaninda biliyorsun,yapiyor bunları,yapacak bir sey yok..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt