# Mostafa Mohamed

Yok Mustafa'nin kafasi karisikmis filan. Bombos bahaneler. Karisik olsa da essek gibi oynardi. Kotu oynuyor denilen Mustafa'nin performansina bakalim.
Sen Cansin maci : ilk 15 dakika muthis baski ve Mustafa neredeyse 1 g 1 a yapiyordu. Sonra takim durdu ve gerisi malum.
Randers maci - Ofsayt diye verilmeyen gol ve gol oncesi Kerem'e pas.
Randers 2. mac - Dar acidan guzel vurus ama kaleci cikardi. Orada pas verse diyenlere katilmiyorum 1 - cok da musait pas acisi yoktu 2 - ilk defa seyirci karsisinda gol atacakti.
Kasimpasa maci - Dar acidan yine cok iyi vurus ama kaleci kurtardi. Ayrica gitmek isteyen adam topa oyle abanmazdi.
Bu adam daha Arenada seyirciyle oynamadi. Eger kalsaydi eminim seyirciyle beraber butunlesecekti.
Acikcasi gondererek kolay yolu sectik.
Hele %10 filan cok az

geleceğin takımını kuruyorum deyip 30 yaşında kafadan kontak diagne'yi takımda tutup 23 yaşındaki potansiyeli çok yüksek adamı satıyoruz.

terim adamdan memnun değil, oynatmıyor. ama elin yabancısı bu oynamayan vasat görülen haline 10 milyon vermeye hazır. bu adamı yeni oluşan kadroyla oynat. avrupa'da 6 maça çıkar bugün 10 veren devre arasında 20 verir. resmen saçmalık yapılan şey

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim, Mustafa konusunda çok büyük hata yapmıştır ve her türlü eleştiriyi hakediyor.

Sen 2 transfer sozonunda listenin en başına yaz sonunda binbir zorlukla aldır ve sezon içinde kendisine övgüler düz, kötü gününde sahip çık. Bu adam bana çok lazım de Olimpiyatlardan getirt. Ne olduysa PSV maçlarından sonra 180 derece dön, binbir trip ve laf sokmalardan sonra yok parasına sat. Ne oldu Terim bu kadar döndü bu oyuncu hakkında. Mustafa pandik falan mı attı hocaya.

4F8CCA7A-252C-42FC-AE1A-DC9D6B9BDB87.webp

Yazıklar olsun. Mustafa'yı satanları, bu genç adamı idare edemeyenleri, ilk sıkıntısında ondan vazgeçenleri ve bu durumun oluşmasına katkıda bulunanları Allah'a havale ediyorum. Galatasaray düşmanlarına bu mutlu günü yaşatanlara yazıklar olsun. Sayın Terim seninde bu işte katkın varsa sana da yazıklar olsun. Çok üzgünüm, çok kızgınım.

Cocuk icin en hayirlisi oldu.Evlatcilarin yaninda korelecekti.Geldigi gunlerde topa zimba gibi vuran rakibi isiran her turlu mucadeleyi yapan "aradığımız forvet bu,5 sene forvet sikintisi cekmeyiz" dedigimiz adami Diagne'nin arkasina itip gonderenlere selam olsun."Vardir Fatih hocanin bildigi"

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gittiyse oyuncu karakterliymiş. isterse aralık, ocak'a kadar durur, sözleşme de imzalamaz galatasaray'a 5 kuruş kazandırmazdı.

Mustafa şu haliyle bordo da olsa 15 e alamazdik bakın yemin ederim alamazdik. Yapacakları iş batsın tiksinmeye başladım futboldan şu iş bilmezlikten. Ne saha işi ne saha dışında şu iş bilmezlik egolu salakların ego yarıştırmasi yemin ederim beni tiksindirdi.

Transfer transfer transfer bizim taraftar transfer sapığı adam gelmiş hala forvet ihtiyacımız var satılması iyi oldu diyor. Şaka mısınız birader ne bu sizdeki transfer aşkı bok gibi top oynuyoruz kim gelirse gelsin bu değişmiyor deli misiniz nesin forvet satıyoruz tank striker forvet adam gelmiş iyi oldu forvet lazım tövbe estağfurullah

Geri
Üst Alt