# Mostafa Mohamed

Benim anlamadigim, gitmeyi isteyen ve Mohamed gibi piyasasi olan adam son günü niye bekledi?

Normalde erkenden teansfer olup, yeni takiminda hazirlik kampini gecirmeyi istemezmi bir topcu? Acaba son günlerdemi, diger oyunculari yollayamiyoruz diye bunu yollamayi düsündük
Ee oynayamadigini gördü ışık yok takımda ne yapacak ne zaman forvete geçse çocuk takım geri yaslaniyor bu kaos ortamiyla mi uğraşacak bordo da keyfine bakar mis gibi gelişimini sürdürür.

Benim anlamadigim, gitmeyi isteyen ve Mohamed gibi piyasasi olan adam son günü niye bekledi?

Normalde erkenden teansfer olup, yeni takiminda hazirlik kampini gecirmeyi istemezmi bir topcu? Acaba son günlerdemi, diger oyunculari yollayamiyoruz diye bunu yollamayi düsündük
tepkiden çekindikleri için ve geri dönüşü olmasın diye son günü beklediler.

Terim, Mustafa konusunda çok büyük hata yapmıştır ve her türlü eleştiriyi hakediyor.

Sen 2 transfer sozonunda listenin en başına yaz sonunda binbir zorlukla aldır ve sezon içinde kendisine övgüler düz, kötü gününde sahip çık. Bu adam bana çok lazım de Olimpiyatlardan getirt. Ne olduysa PSV maçlarından sonra 180 derece dön, binbir trip ve laf sokmalardan sonra yok parasına sat. Ne oldu Terim bu kadar döndü bu oyuncu hakkında. Mustafa pandik falan mı attı hocaya.
arda gibi elini öpmediği içindir.

daryl-dike.png

Ankaragücü maçında kırmızı gördükten sonra 90 dakika tek maçı yok.11 olduğu maçlarda hoca sürekli oyundan aldı.Yedekten girdiği maçlar zaten oyun kontrolünü kaybettiğimiz maçlar.

Arda,Feghouli,Babel,Akbaba oyun planımızı bozmuyor ama Mustafa bozuyor.Bu çocuk sezonu kapattı denildiğinde çıktı oynadı.

Geri
Üst Alt