# Mostafa Mohamed

Birde deli Dana gibi topun pesinden kosuyordu, Göze batmayim diye. Hoca Burda acik acik Mobbing uyguluyor. Derdi Halili oynatmakti bastan beri. Son gün su parasina gönderecekti moyu ama hesabi tutmadi. Oyuncu süre kazandikca kendini bulur birinden birini secmeye gerek yok beraberde oynatabilirsin, Halil zaten daha fazla yardimci forvet tipinde bi oyuncu.

Halil ile beraber oynasalar nasıl olur diye düşünüyorum. Ona da kanatları uydurmak zor. Formsuzluktan ziyade oyun tarzıyla alakalı problemler var bence. Topsuz oyununu geliştirmeli.
Kanatta kerem morutan oynar sahanede olur. Böyle bikere oynatsin 1ci yarilarda kopartmasak maclari birsey bilmiyorum.

Baklavaya ne dersin?
Morutan'ın sağda oynadığı bir 4-4-2 düşündüm ama sola da orta saha özellikli biri lazım. Yabancı sınırı da var. Uydurmak zor. Barış Alper belki uyabilir. Kerem'e kıyasla daha oturaklı gördüm.

Kanatta kerem morutan oynar sahanede olur. Böyle bikere oynatsin 1ci yarilarda kopartmasak maclari birsey bilmiyorum.

Kerem fazla savruk. Bu haliyle problem yaratır gibi geliyor.

Morutan'ın sağda oynadığı bir 4-4-2 düşündüm ama sola da orta saha özellikli biri lazım. Yabancı sınırı da var. Uydurmak zor. Barış Alper belki uyabilir. Kerem'e kıyasla daha oturaklı gördüm.

Kerem fazla savruk. Bu haliyle problem yaratır gibi geliyor.
Hele öyle bi oynansin bakalim, sonra yorumlarimizi yapariz.

_20210914_002120.JPG
_20210914_002445.webp

Güzel güzel birlikte vakit geçirin aferin

GSCimbom Mobile App

Hoca göndermiş olabilir, buzlar erisin, takımla kaynaşsın. Demekki üstünü çizmedi henüz. Zaten dün Diagne yerine onu almasıda bir mesaj

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Tabi canim. Morutan cikmis, Halil cikmis, kerem cikmis hatta Emre kilinc cikmis. Bay Elfreni bencil babel sahada Hala kosuyolundan bahsedenler var.
Mohamed'in açık olarak düşüşte olduğu belli, onu korumaya gerek yok. Pas istasyonu olamıyor. Halil, Diagne daha fazla pas istasyonu oluşturuyor. Dikkatle kendisini izlerseniz görebilirsiniz. Umarım en kısa sürede üzerindeki bu durgunluğu atar. Burada önemli iş teknik ekip ve takım oyunu. Geldiği zaman gollerine sevindik, çok daha fazla golüne sevinmek istiyoruz.

Mohamed'in açık olarak düşüşte olduğu belli, onu korumaya gerek yok. Pas istasyonu olamıyor. Halil, Diagne daha fazla pas istasyonu oluşturuyor. Dikkatle kendisini izlerseniz görebilirsiniz. Umarım ne kısa sürede üzerindeki bu durgunluğu atar. Burada önemli iş teknik ekip ve takım oyunu. Geldiği zaman gollerine sevindik, çok daha fazla golüne sevinmek istiyoruz.
Performansi cikmasi icin Süre almali.

Performansını çıkarması lazım ki süre alsın. Süre aldığı zaman bunu iyi değerlendirmeli. Süperstar değil kim daha faydalı olursa o oynamalı. Fatih Terim'i ya da birisini savunmuyorum bu konu özelinde.
Yav iyi iyi. Sen ölmüs babel ikinci yarinin basinda al oynat ondan sonra auuuvvv.
Neyse uzatmayalim.

Yav bu adam daha kendini ne gosterecek anlamadim yani. Kesinlikle mutsuz ve Fayih Hocayla calismak istemiyor. Icimden birses fener bu adama cokecek gibi geliyor.

Geri
Üst Alt