# Mostafa Mohamed

Anlasamadigimiz konuda bu iste gecen sene ligin ilk devresi Babeller ile Ardalar ile oynadi Diagne gene aksiyon yaratti ama 2.yari Gedsonlar filan geldi biraz daha iyi bir kadro ile bile aksiyon yaratamadi.Bak gol demiyorum.Attigi goller disinda en fazla 5 veya 6 pozisyona girmisti.Cica veya Morutan ile oynasada cok aksiyon yaratacigini dusunmuyorum.Ya duracagi yeri bilmiyor yada firsatciligi iyi degil.Yada geldigi lig ile ilgili bi konu.Umarim dedigib gibi olur ama zor gozukuyor.
Ankaragücü macindan sonra oynamadi zaten. Pek fazla kendini gösterme sansi yoktu bunuda unutmamak lazim. Oynadigi maclarda da kötü degildi. Diagnede en fazla Okadar pozisyona giriyordu. Gedson geldi evet ama oda daha cok defansiyla Göze batiyordu. Onyekuru desen zaten kendi kafasinda. Cica Halil morutan kerem bu sekilde bi denemek lazim. Halil Burda yardimci forvet köprü görevini yapabilir.

Olay 5 10 dk süre alması mı sence ? Geçen sene bir çok süre aldı o zaman da hücum yapamıyoruz bahanesi yapıldı ki geçen sene en çok gol atan 2.takım sanırsam da en çok pozisyona giren takımdı Galatasaray.

Şu pozisyonların 5 10 dk ile hiç bir alakası yok.Çevre kontrolü yok adamda dönse pas verse yüzde yüzlük gol verdiğin örnekte ise sanrım Kerem kendisi kale önünde vurması felan tamamen tercih vursa suç pas verse suç hep diyoruz kaleyi gördüğünde birisi vursun diye ancak pas atsa daha akıllıca derdim.

Mohammedin perfonmansının düşük olması yeni felan değil neden kabul etmiyorsunuz ki ? Evet teklifler geldi genç gelişime açık oyuncu olabilir ancak bizde tutmamış olabilir bunda kötü birşey de yok. Kimi takımlar kimleri gönderiyor tutmadı diye sonra yıldızlaşıyor. Futbol malesef böyle birşey tek bir etkene bağlı olmuyor bunun üzerinden teknik direktör eleştirilmez öyle olsaydı Morunhio takım bulamaması lazım dünyada.

Aylarca Kerem oynamıyor diye ortalığı kaldıranlar şimdide oynuyor diye ortalığı kaldırıyor aynısı Mohammed içinde yapılacak çünkü hepsi aynı kişiler.
Geçen sene en çok gol atan 2.takım Galatasaray ise en çok gol atan 2. yada 3.oyuncusu totalde 15 maç ki hepsi 90 dk değil mostafa mohammed değilmiydi 8 golle ?

şampiyonluğu averajla kaybeden bir galatasaray var herif sakatlıktan çıktı antalya maçında son 20 dk maçı getirdi
ama sonuncu gbirliğine karşı gol lazımken son 5 dk aldın oyuna
10 kişi kalmış denizliye mohammed girene kadar 2-1 di son yarım saat 2 tane attı 4-1 aldın
geldik son şampiyonluk maçına gol lazım yine mohammed yedek arda-babel ilk 11

yani burda kendini koy yerine ve psikolojini düşün

hele hele galatasaray potansiyelli birini bulduğu zaman a bizde bu olmuyor gönderelim yenisini alalım diyebilecek bir seviyede değil bunun sonu yok morutan olmadı yenisini alalaım luyindama olmadı yenisini alalım nellson olmadı yenisini alalım bitmez ki bu oldurmak kimin işi burda ? gsc forum üyelerinin değil galiba orası kesin

Yallah çölüne karaktersiz seni. Müslüman geçenirsin bu takımdan para alıyorsun takımı satıyon resmen. Bugün o vurduğun topları bilerek öyle vurdun. O auta vurduğun pozisyonda yüzünden akıyordu karaktersizliğin.

Sahadaki görüntüsü gram hoşuma gitmedi. Kaçıncı bu ceza sahasında auta vurduğu top yav. Özellikle bu sene yapıyor bunları.
Adam gayet iyi oynadi top indirdi orta sahada calim atip oyun kurdu kafa toplarinin hepsini kazandi. Ben begendim

Beyefendi lütfen oynuyor!!!

Herif kafasında bitirmiş bizi. ocak gelsede çekip gitsem derdinde.

uzun bir aradan sonra ilk kez oyunda aktifti

gelen şansı gole çevirse en azından 1 puanı kurtarmış olurduk ama atamadı

Bence iyiydi. İlk yarı Halil'i gördük pozisyona bile giremedi. Diagne oynasa o da kafasına eserse oynuyor. Olmayınca olmuyor.

Furkan haklı bi noktada

Sorun gol kaçırması değil

Golü kaçırdıktan sonra tebessüm etmesi,iplemiyo gibi bir hali vardı
Demek istediğim bu yoksa açın geçmiş mesajlarıma bakın bu adama tek kelime etmedim. Ama bugün maç içinde olan hali aşırı rahatsız etti beni. Gelen ortalara vuramayacağı yerde zorla saçma kafa vuruşları filan deli etti. Dil yok zaten belki bu yüzdendir. Ama böyle olursa bize bir yararı olmaz.

Son yorum olarak Galatasaray bende her şeyten üste gelir. Böyle takımı satarcasına bir oyun oynayan birini gram savunanmam. Diğer maçlarda özellike dikkat edeceğim yanılırsam özürümü dilerim.

Eski Moha'yı hatırlattı yavaştan
İstekliydi

Geri
Üst Alt