# Mostafa Mohamed

valla ben bu saydıklarının hiç birine güvenmem üstat

duran topları iyi kullanan selçuk, sneijder ya da kritik penaltılar atmış olan falcao gibi ayağına güvenilecek birini göremiyorum bu ekipte.
Serbest vuruş olsa katılıyorum da penaltı da bu üçünün de bir vuruş tekniği var ve kafa yukarıda, kaleciye bakarak vuruyorlar. Sneijder, Falcao, Selçuk bambaşka bir seviyeydi kesinlikle ama bugün Mohamed göz göre göre kaçırdı. Ersin daha Mohamed son adımını atmadan sağına yatmaya başlamıştı, çok üzücü. Umarım Mohamed de bu penaltının etkisinde kalmaz, zar zor bir form yakalıyor, bu şekilde kesik yememeli. Bu maça da kesinlikle 11 başlamalıydı. Diagne'ye göre çok daha faydası olurdu diye düşünüyorum.

Her sene aynı şeyi yaşıyoruz. Gomis ,Diagne , Mohammed sırada kim var acaba. Yahu forvet aşırı teknik bir oyuncu olmadığı sürece kaçırıyor işte genelde. Cicaldau varken 1. Penaltıcı o dur. Hoca hala anlık duruma göre karar kılıyor penaltılarda. Kaç yıl oldu yahu.

Sana 2-3 maç daha tek hatada söveceğim senin yüzünden kuşları sevindirdik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fazla abartmamak lazim. Cica topun basina gecseydi ve kacirsaydi, ayni muameleyimi görecekti burda. Kesip bicmeyelim hemen.

Penaltıyı kaçırdın eyvallah da niye bu kadar ağlayıp zırlıyosun hala bazı mental problemlerini aşamamış bu eleman kendini ifade etmeyi bile bilmiyor bence penaltıyı kullanmak istemedi fakat ses de çıkarmadı

Penaltı kaçırmasın elestirdik,ancak maça da 11 başlamalıydı.

Penaltı pozisyonunda kız gibi vurdu topa herif.Gömecen o topu gömecen penaltıya falan bırakmayacaktın orda işi.Ulan son vuruş olayına bile girmeye gerek yok ya altıpastan nasıl atamıyosun aklım almıyo.

Oyuna yeni girmis ve topa dogru durust dokunmamis oyuncuya girdikten bir kac dakika sonra penalti kullanmasina onay verirsen olacagi bu. Mostafa’ya fazla yuklenmemek lazim.

Bı herifin şut stili, sahada duruşu falan değişti. Artist artist takılıyor.

Defolsun gitsin köyüne. Bonservisi falan alınmasın kesinlikle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamı ilk 11 başlaması gereken maçta yedek oturt, penaltıcı Cicaldau iken git oyuna yeni giren çocuğa penaltı attır. Hooop tüm suçlu Mohammed, nasıl mutlu musun şimdi Terim? Sen haklı çıktın nede olsa dimi? Memnun değildin Mohammed'den.

Adamı ilk 11 başlaması gereken maçta yedek oturt, penaltıcı Cicaldau iken git oyuna yeni giren çocuğa penaltı attır. Hooop tüm suçlu Mohammed, nasıl mutlu musun şimdi Terim? Sen haklı çıktın nede olsa dimi? Memnun değildin Mohammed'den.
Ft lik bişe yok haddini bilsin topu başkasına versin illa kullanmak zorunda mı üstelik forvet isen penaltı kullanmayı bileceksin hala penaltı kullanmayı öğrenmemiş olması tartışılır açıkçası

6 ay boyunca anlatamadıysam bugün hiç anlatamam. Nefret ediyorum senden..

Ft lik bişe yok haddini bilsin topu başkasına versin illa kullanmak zorunda mı üstelik forvet isen penaltı kullanmayı bileceksin hala penaltı kullanmayı öğrenmemiş olması tartışılır açıkçası
Hocam penaltı kullanmayı bilmeyen bir çocuk maçın o dakikasında bu kadar önemli bir maçta o penaltıyı atıyorsa sorumlu yine Fatih Terim'dir. Ne yani hocayı kimse takmıyor mu? Oyuncular üzerinde hiçbir ağırlığı yokmu bu hocanın? Sen bu takımın hocası isen ve o çocuk penaltı atmayı bilmiyorsa o penaltıyı ona attırmayacaksın. Bostan korkuluğu gibi orda dikilsin diye yılda 25 milyon TL maaş almıyor o adam, bu gibi durumları idare etmesi için alıyor.

Hocam penaltı kullanmayı bilmeyen bir çocuk maçın o dakikasında bu kadar önemli bir maçta o penaltıyı atıyorsa sorumlu yine Fatih Terim'dir. Ne yani hocayı kimse takmıyor mu? Oyuncular üzerinde hiçbir ağırlığı yokmu bu hocanın? Sen bu takımın hocası isen ve o çocuk penaltı atmayı bilmiyorsa o penaltıyı ona attırmayacaksın.
Hocanın demeçlerini dinle niye bu eşşeğin kullandığını anlarsın

Geri
Üst Alt