Kalender Cengiz
Berlin Panteri
Kaçıracağından emindim bu penaltıyı Falcao ve Selçuk atardı anca başka o ağırlığı kaldıracak oyuncumuz yok son dönemde.
Cica atardi. Babel'de oyle. Bak Babel diyorum nefretim olur kendisi.
Kaçıracağından emindim bu penaltıyı Falcao ve Selçuk atardı anca başka o ağırlığı kaldıracak oyuncumuz yok son dönemde.
Serbest vuruş olsa katılıyorum da penaltı da bu üçünün de bir vuruş tekniği var ve kafa yukarıda, kaleciye bakarak vuruyorlar. Sneijder, Falcao, Selçuk bambaşka bir seviyeydi kesinlikle ama bugün Mohamed göz göre göre kaçırdı. Ersin daha Mohamed son adımını atmadan sağına yatmaya başlamıştı, çok üzücü. Umarım Mohamed de bu penaltının etkisinde kalmaz, zar zor bir form yakalıyor, bu şekilde kesik yememeli. Bu maça da kesinlikle 11 başlamalıydı. Diagne'ye göre çok daha faydası olurdu diye düşünüyorum.valla ben bu saydıklarının hiç birine güvenmem üstat
duran topları iyi kullanan selçuk, sneijder ya da kritik penaltılar atmış olan falcao gibi ayağına güvenilecek birini göremiyorum bu ekipte.
Ft lik bişe yok haddini bilsin topu başkasına versin illa kullanmak zorunda mı üstelik forvet isen penaltı kullanmayı bileceksin hala penaltı kullanmayı öğrenmemiş olması tartışılır açıkçasıAdamı ilk 11 başlaması gereken maçta yedek oturt, penaltıcı Cicaldau iken git oyuna yeni giren çocuğa penaltı attır. Hooop tüm suçlu Mohammed, nasıl mutlu musun şimdi Terim? Sen haklı çıktın nede olsa dimi? Memnun değildin Mohammed'den.
Hocam penaltı kullanmayı bilmeyen bir çocuk maçın o dakikasında bu kadar önemli bir maçta o penaltıyı atıyorsa sorumlu yine Fatih Terim'dir. Ne yani hocayı kimse takmıyor mu? Oyuncular üzerinde hiçbir ağırlığı yokmu bu hocanın? Sen bu takımın hocası isen ve o çocuk penaltı atmayı bilmiyorsa o penaltıyı ona attırmayacaksın. Bostan korkuluğu gibi orda dikilsin diye yılda 25 milyon TL maaş almıyor o adam, bu gibi durumları idare etmesi için alıyor.Ft lik bişe yok haddini bilsin topu başkasına versin illa kullanmak zorunda mı üstelik forvet isen penaltı kullanmayı bileceksin hala penaltı kullanmayı öğrenmemiş olması tartışılır açıkçası
Hocanın demeçlerini dinle niye bu eşşeğin kullandığını anlarsınHocam penaltı kullanmayı bilmeyen bir çocuk maçın o dakikasında bu kadar önemli bir maçta o penaltıyı atıyorsa sorumlu yine Fatih Terim'dir. Ne yani hocayı kimse takmıyor mu? Oyuncular üzerinde hiçbir ağırlığı yokmu bu hocanın? Sen bu takımın hocası isen ve o çocuk penaltı atmayı bilmiyorsa o penaltıyı ona attırmayacaksın.