# Mostafa Mohamed

Fatih Terim: "Penaltıda bizde Cicaldau atıyor. Mostafa almış, ben atacağım demiş. Daha önce onu kazanmak için, çok da riskli bir maçtı, atmasını istedim. Burada bırakması lazımdı Cicaldau'ya. Sağlık olsun, ne yapalım."

sen kimsin olm kim

Cicaldaunun elinden niye aliyon topu??? Zaten kacirip duruyon gidip elinden almissin birde ya.. beni bile delirttin

Hocanın demeçlerini dinle niye bu eşşeğin kullandığını anlarsın
Tamam işte o eşşek diye tabir ettiğin oyuncu hocayı takmıyor, adam yerine koymuyor. Bende bundan bahsediyorum, adamı kimse takmıyor. 2 yıl önce arenadaki şampiyonluk adına çok önemli olan Trabzonspor maçında Feghouli'nin yediği kırmızı kart gibi. Göztepe maçında Fernando kullansın demesine rağmen Gomis'in penaltıyı kullanması gibi. Adamı kimse takmıyor ve bu durumdan Galatasaray zararlı çıkıyor.

Tamam işte o eşşek diye tabir ettiğin oyuncu hocayı takmıyor, adam yerine koymuyor. Bende bundan bahsediyorum, adamı kimse takmıyor. 2 yıl önce arenadaki şampiyonluk adına çok önemli olan Trabzonspor maçında Feghouli'nin yediği kırmızı kart gibi. Göztepe maçında Fernando kullansın demesine rağmen Gomis'in penaltıyı kullanması gibi. Adamı kimse takmıyor ve bu durumdan Galatasaray zararlı çıkıyor.
İzizin vermese bu sefer hoca topçuyu yedi diye ağlanır

Fatih Terim: "Penaltıda bizde Cicaldau atıyor. Mostafa almış, ben atacağım demiş. Daha önce onu kazanmak için, çok da riskli bir maçtı, atmasını istedim. Burada bırakması lazımdı Cicaldau'ya. Sağlık olsun, ne yapalım."

sen kimsin olm kim
Sen necisin orada hoca dememiş mi kimse

Gscimbom mobil

Kural 1: Kuzey Afrika'dan topcu almayacaksin.
Kural 2: Boyle bir macta bu adam penalti kullanmamali. Takimda zaten penalti atabilecek 2-3 isim var yok. Bunlarin 2'si o sirada sahada ve gidip buna kullandirtiyorsunuz.
Kural 3: Bu adam sonradan oyuna girmemeli cunku yapamiyor bilmiyorum ama yok yani
Kural 4: Genel olarak bence bize uygun bir oyuncu da degil. Bu benim sahsi fikrimden ziyade takimin kurgusunu da kanitliyor. Cift forvet oynarsak boyle dusunmezdim.

Öfkem geçti. Olur kaçar,kimler kimler kaçırmadı.Oyuna ısınmamışken kullanmamalıydın.Umarım bir sonraki maç yedek bırakma,yarıda oyundan alma gibi saçmalıklara girilmez.Hala bu takımın ilk fotvetidir gözümde.Mümkünse Babel ile değil Halil/Morutan/Kerem kanatları ile oynamalıdır.

Ataydın çok iyi olacaktı be...

Bizim mal taraftar yine sosyal medyadan adama sövüyorlardır şimdi.
Zaten az olan özgüvenini iyice yok edecekler.

Olur penaltı kaçırılır asıp kesmeye gerek yok da sene başından beri yüz ifadesi çok canımı sıkıyor, o gülmesi çok çok sinirlendiriyor beni zamanında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pas vermeyip vurduktan sonra da aynısını yapıyordu

Cesarete bak cesarete. Derbide penaltıcı değilken topu alıyor.
Güle güle Galatasaray kariyerini bitirdin.

Penalti kacar ama madem illede ben kullanacağım diye topu alıyorsan o topa biraz daha kendine güvenerek vuracaksin; penaltiyi sana zorla attiriyorlarmis gibi titrek bir sekilde degil.

Lan biri penaltı kaçırır, diğeri kalede facia yaratır. Dingonun ahırı olmuş takım!

Bu takıma destek olmamız lazım mohammed in yaptığı yanlış bu da ders olsun ama bonservisini almamız lazım

Artık futbol gibi endüstriyelleşmiş milyarların döndüğü bir sporda mahalle maçındaymış gibi oyuncuların kafasına göre hareket etmesi olmuyor. Bu takımın bir penaltıcısı olur. Bi sen, bi sen, bi o atsın. Olmuyor öyle.

Geri
Üst Alt