# Mostafa Mohamed

sut atılacak yerde neyin pasını veriyorsun. Pas atılacak yerde bomboş adama vermedin. sindirim bozuldu yemin ederim.

kaleci forvet fuleli kanat alın takima

Köyüne mi dönüyorsun, Fransa’ya mı gidiyorsun ne yaparsan yap. Fatih Terim’e kızıyorduk ama sende de bir numara yok. Gece hayatı mı, transfer olma isteği mi artık her ne ise sebep, bitmişsin sen. Devre arası kendine yeni bir yol çiz.

Köyüne mi dönüyorsun, Fransa’ya mı gidiyorsun ne yaparsan yap. Fatih Terim’e kızıyorduk ama sende de bir numara yok. Gece hayatı mı, transfer olma isteği mi artık her ne ise sebep, bitmişsin sen. Devre arası kendine yeni bir yol çiz.
Bi ara Instagram'da takip ediyordum. Mısıra ve oradaki arkadaşlarına çok bağlı. Futbolu düşünmüyor. Aynı Arda gibi

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu herifi kadro dısı bırakın diagne kral oynar

At gitsin. Ciddiyim. Top kontrolu kotu ve oyun bilgisi sifir. Pas vermekte zorlaniyor, 2'ye 1 rahat pozsiyonu bozuk para gibi harcadi. Cok sinirliyim kendisine. Derbiden sonra affedilmez bir oyun daha. Bonservisinin alinmamasi taraftariyim.

Fransa'dan alicisi varsa hemen bonservisi alip diger kulube verelim. Zararimiz cikar belki.

Korkak herif. Sinirim hala geçmedi. Ulan ceza sahasına kenardan girer, 2 adam pas ister, kaleye vurur. Kaleye vurulacak yerde tereddüt eder. Daha önce yazacaktım ama emin değildim. Kafa falanda vuramıyor. Ne iyi top indiriyor ne de kaleye iyi vuruyor. İyi sıçrayıp rastgele sallıyor. Mısır liginde bomboş şekilde çuvallara atmaya alışmış. Bir de her topu kafasına istiyor. Pres yaparken öyle beyinsizce koşuyor ki öndeki presimiz kırılır. Ön direk koşusu bilmez. Penaltı atamaz. Bir de trip atar. Ergen

Ilk geldigi zamanki fb ve Kasimpasa maci haric iyi oynadigi mac gormedim. Defolsun gitsin.

bu adama güvenip yola cıkılmaz arkadaş. tam kendini buldu iyi oynamaya başladı diyoruz 1 penaltı kaçırdı darmadağın oldu. böyle futbolcu olunmaz

yav vallahi ben kaçırdım heralde,

çaprazda bi pozisyonda pas verebilirdi vurdu heralde ona mı sövülüyor?

Geri
Üst Alt