# Mostafa Mohamed

Hahahha
Sen mm yalamasiydin dimi

Top surmesini bilmiyorsan,en azindan vurursun,benim bahsim madem pas vermeyi yada cekmeyi beceremiyorsan plase ile vurursun
Tonla gol var boyle ama sen tenis izleyicisi oldugun icin 👍
yalama isini sen yapta, ben mostafanin o kapasitesi olmadigi icin öyle dedim orda en basiti pasi atip gole sevinecekti ;)

Geçen sene makina gibi gelen adam mobbingi yiye yiye sonunda maçı sattı..

Sadece son 3-4 haftayı örnek verirsek Rize ve Konya maçlarının yıldızıydı bu adam.. Sonradan oyuna girdiği birçok maçta ciddi katkı da verdi..

Matematiksel olarak hala iddiamız varsa bunun iki tane baş aktörü var.. Biri Morutan diğeri Muhammed'di.. İkisininde üstüne oynuyor hoca.. Halil her maç 90 dakika forma giyer ama Morutan istisnasız 60 dakika sonra çıkar.. Geçen gol attı diye 15 dakika daha oynamaya hak kazandı hoca tarafından..

Adam yavaş yavaş toparlarken durduk yere Beşiktaş maçında Diagne için adamı yedeğe çekti büyük imparator.. Sonra yeni girmiş adam kaçan penaltı sonrasında hedef gösterildi açıkca hoca tarafından..

Peki son 11 maçta sadece 1 gol atabilen Halil'le ilgili yaptığı yoruma bir bakın torpili anlayın..

Muhammed'i evladımız Halil için yeme görevi başarıyla tamamlandı.. Sırada Morutan var..

Arda gelene kadar oyna Morutan'ım.. Ondan sonra yallah kulübeye.. Şu yorumum abartı değil şu adamı her maç istisnasız kesen hocanın zihniyetini millet bir kere daha düşünsün..
Tamam

yalama isini sen yapta, ben mostafanin o kapasitesi olmadigi icin öyle dedim orda en basiti pasi atip gole sevinecekti ;)
Zaten olay pas kardesim
Muhabbet buradan cikiyor
Madem bencil kal vur diye o yorumu yapiyorum
Sende atliyorsun olaya
Alintiladigim mesaj zaten opsiyonlarini yazmis ,ben ekleme yapiyorum

Şimdi uza mm de alıntılama brni daha
Git 1 yastık kılıfı yaptır ona sarıl uyu

Zaten olay pas kardesim
Muhabbet buradan cikiyor
Madem bencil kal vur diye o yorumu yapiyorum
Sende atliyorsun olaya
Alintiladigim mesaj zaten opsiyonlarini yazmis ,ben ekleme yapiyorum

Şimdi uza mm de alıntılama brni daha
Git 1 yastık kılıfı yaptır ona sarıl uyu
senle bi sorunum yok kardo, bu mm tinerdede yakti bizi suyu isindi bence alinmasini istemem.

Bütün mesajlarına bak sadece FT eleştirmek için atılan yorumlar başka hiç birşeyi yok bomboş ötesi yazıyor çok kaale alma bence

Dogrusundur, ben bakmadim. Ben o yorum ozelinde baktim. Ve cok net bombos. Cevap yazmis, ben cevaplamayacagim cunku bombos yorum. Morutsan mucadele etti ama ondan beklentimizi de gerceklestiremedi. Mostapha ise bence cok kotu son 3-4 mactir. Ozet benim icin bu. Hoca ile alakali kisimlari tartisiriz ama komple teorisi yazanlara acayip guluyorum :)

1000 tane örnek ver nato kafa nato mermerdir.. :asd:

Yaşanılacak olan kesin senaryo şudur..

Devre arası gelir hocam yine forvet ister her sene olduğu gibi.. Sonra yönetim gider istediğini almaya çalışır.. Alırsa sıkıntı yok almazsa yönetim tehdit edilir taraftarın önüne atılır..

İstediği alınsa dahi Halil'in yedeği olur.. Arada ilk 11'de forma giyse dahi ilk fırsatta Halil için satılır ve bu şekilde Serdar Dursun'un Galatasaray versiyonu yüzünden şampiyonluk gider..

Son 11 maç TOPLAM GOL 1.. Kafaları istatistikten anlar mı.. Anlamaz..

Nato mermerler aynı şekilde yoruma devam eder..

Son düzenleme:
Siz önce bir okumayı öğrenin adam benim mesajımı alıntılamış diyor ki komplo kurma Muhammed ve Morutan kötüydü..

Ben bu maçla ilgili Muhammed maç sattı demişim ve sebebini göstermişim.. Son 4 haftadaki gol attığı maçları somut örnek olarak vermişim.. Beşiktaş maçına kadar çatır çatır gol atan adam niye yedek oturdu demişim.. Anlarlar mı.. YOK :asd::asd:

Morutan'ın her maçta haftalarca ısrarla oyundan alınmasının mantığını bu forumun en az yarısı çözemedi ama bu okuduğunu anlamaktan aciz filozoflar kalmış bize boşsun muamelesi yapıyor.

Siz dolusunuz biz boşuz ağa.. Ok.

cok savundum ama defolup gidebilir

Mohammed - Diagne - Halil ucune topla bir Bakambu etmez

bugün daha fazla süre alsaydı golü vardı bence. halil ile tek forvet oynayarak çok pozisyon harcadık, tam ihtiyacımız olan santrafor tipi ama bi türlü ilk geldiği forma geri döndüremedik.

Beşiktaş maçındaki penaltıyı gole çevirmiş olsun bugün ki pozisyonu böyle harcamazdı hatta gol yapar veya yaptırırdı bence ciddi anlamda çökmüş belli bir süre Diagne'yi tercih etmek lazım aynı pozisyonda Diagne Halil'e boş kaleye attırırdı.

Gecen sezon ile bu sezon arasindaki fark cok acik, ozguven. Gelir gelmez fener deplasmaninda attigi gol ile maci kazandirdi. Kasimpasa macinda berbat bir zeminde penaltiyi atti ve maci kazandirdi. Erzurum macinda attigi 2 gol ile maci kazandirdi. Antalya macinda mac gunu sabah testi negatif cikinca ucaga binip Antalya’ya uctu, takima sonradan katildi ve ikinci yarida oyuna girerek galibiyet golunu atti. Denizli deplasmaninda ikinci yarida oyuna girdikten sonra iki gol atti.

Bu sezon hazirlik macinda sakatlandigi icin sezona iyi baslayamadi ama son maclarda iyi oynayan bir Mostafa var. Rize’yi 3-2 yendigimiz macta ilk 11’de basladi ve iki gol atti. Rize macindan sonra Konya ve Lokomotiv’e karsi da ilk 11’de basladi ve bu maclarda takimin en iyilerinden biriydi. Besiktas macinda Diagne ilk 11’de basladi, berbat bir mac cikardi, oyuna giren Halil bos kaleye kacirdi, Mostafa son 10-15 dk oyuna girdi ve penaltiyi kacirdi. Bugun Lokomotiv macinda sola cekip Halil’e verseydi Halil basa bas kalacakti ama beceremedi. Belirleyici anlarda iki kez sinifta kaldi dogru ama bu futbolda olan seyler. Her zaman derim, anlik degerlendirmek yerine oyuncunun genel performansina bakmak lazim.

Ekli dosyayı görüntüle 141361

Kazma herifin veremediği pozisyona bak ya. 2 macta da bitirdi bizi. Şu pasi veremeyen adami birak oynatmayi kadroya almamak lazim. İns bonservisi alinmaz da nereye defoluf gidiyorsa gitsin.
birsürü alternatifi vardı ya şurda topa bassa, oyuncuyu sırtına almadan pası verse, biraz daha topu sürse penaltı riskine karşı rakip daha temkinli davranacak pas olasılığı yükselecekti vs. neyse olan oldu bu pozisyona takılıp kalmanın bir manası yok şu saatten sonra. takım bütün halinde iyiydi, taraftar desteğini hiç kesmedi. bu rüzgar ile yolumuza devam etmeliyiz.

Geri
Üst Alt