# Mostafa Mohamed

Sprinter golcü olsaydi o pozisyon stoperden kacip kaleciden siyrilirdi veya Halile birakirdi. Gencecik adamsin ulan kos iste yaw. Hulk gibi fizigi neye yarar hizli olmadiktan sonra.

Dogrusundur, ben bakmadim. Ben o yorum ozelinde baktim. Ve cok net bombos. Cevap yazmis, ben cevaplamayacagim cunku bombos yorum. Morutsan mucadele etti ama ondan beklentimizi de gerceklestiremedi. Mostapha ise bence cok kotu son 3-4 mactir. Ozet benim icin bu. Hoca ile alakali kisimlari tartisiriz ama komple teorisi yazanlara acayip guluyorum :)
FT eleştirilemez değil bende çok eleştiriyorum zaten ama maçı FT yanlış birşey yapsın diye dua ettiklerine eminim bi yerden vurmaya çalışanlara acayip kılım

Scout transferi yapiyorsan, her mactan sonra bu oyunculara sahadaki yanlislarini dile getirmezsen bu eksik yonlerini duzeltmezler. Teknik ekibin de katkisi olmasi lazim. Kerem ve Marcao’da bu degisimi gorebiliyorum. Mostafa ve Luyindama’da ise goremiyorum. Mostafa topla bulustugunda tercihleri dogru yapamiyor. Sen bunu mactan sonra oyuncuya macin pozisyonlarini gostererek anlatmazsan oyuncu kolay kolay hatasindan ders cikarmaz, yine bildigini oynamaya devam eder.

Mesala Morutan oyun icinde pek aktif degil, Cicaldau ofansif olarak bekledigim katkiyi henuz veremiyor. Halil’in son vuruslari iyi degil. Bu elestirileri bu oyuncularin konularinda da gorebilirsiniz. Eger Morutan ve Cicaldau 1 sezon sonra ayni oyunu oynamaya devam ederse Mostafa’yi elestirenler bu ikiliyi de elestirecek. Bu oyuncular sadece oynayarak gelismez, teknik ekip gelistirmesi gereken yonleri ve uzerinde calismasi gereken eksikleri dile getirmeli.

Yoksa Mostafa’yi almamak kolay. Bonservisini almiyoruz dersin ve yolcu edersin. Ondan sonra yine forvet arayisinda olursun. Alacagin forvetin eksikleri olmayacak mi? Hele scout transferi yapiyorsan bir cok eksigi olacak. Her seyin cozumu transfer yapmak degil. Yapilan scout transferlerin hepsi tutacak diye bir sey yok tabi ama oyuncunun potansiyeli varsa uzerinde durup oyuncuyu gelistirmek lazim.

Son düzenleme:
Futbol zekası kıt bu çocuğun ve ne kadar gelişebilir ki?
Ribery olayı yaşanmasın bir daha vs dendi Ribery esiyordu bu neredeeee? bizde oynayan genç Ribery neredee? Mümkün değil o duruma düşmeyiz

Mobbing falan yazıp komik olmayın. Adamın top tekniği bariz şekilde zayıf. Fundamental olarak da sıfır. En ufak baskıda kendisini krize sokan adamdan zaten üst düzey topçu olmaz. Daha evvel de yazdım Terim penaltıyı neden buna attırdı diyenler attırmasa , ``Terim penaltıyı Mustafa'ya attırmadı adamı bitirmeye çalışıyor.`` diye yazacaktı buralara. Özellikle Mustafa konusunda forumda ağır bir riyakarlık mevcut.

Skor kasma derdinde transferi için onun derdi burayla değil bence fransaya gitmek istiyor

Opsiyonu kullanılıp satın alınıp 3-4 M fazlasına Bordeaux’a ya gönderilir inşallah

bordeauxa transferi gerçekleşseydi eğer neden satıldı diye dövünürdük belki ede, hayat işte

İlk geldiği zamanla şimdi ki zaman arasında dağlar kadar fark var.Geçirdiği sakatlıklar ve hocanın kafayı takması nedeniyle performansı düşmüştür.Adamı son dakika apar topar yollamaya çalışmaları da kafasını allak bullak edip hepten sıvamasına başka bir nedendir.Elmas gibi herifin değerini teknik direktör taraftar iş birliği ile gümüşe düşürmüş bulunuyoruz.Bu zihniyete Diagne müstehak...

İlk geldiği zamanla şimdi ki zaman arasında dağlar kadar fark var.Geçirdiği sakatlıklar ve hocanın kafayı takması nedeniyle performansı düşmüştür.Adamı son dakika apar topar yollamaya çalışmaları da kafasını allak bullak edip hepten sıvamasına başka bir nedendir.Elmas gibi herifin değerini teknik direktör taraftar iş birliği ile gümüşe düşürmüş bulunuyoruz.Bu zihniyete Diagne müstehak...
elmasina tukureyim onun

ilk geldiğinde de aynı idi

attığı gollerin çoğu karambol

fener'e attığı gol haricinde büyük beceri gerektiren bir işi yok. o gol de denk gelmiş gibi görünüyor.

Adamın tekniği yok, hızı yok, sprinti yok, top sürmesi yok, oyun zekası yok. yok da yok.
Neymiş Fatih Terim bitirmiş. Fatih Terimin gizli güçleri var ve bu özellikleri çekip aldı Mustafa dan.

Geri
Üst Alt