Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Çok bariz artık gitmek istediği,bilerek sıçıyo galibakötü demem ama mental olarak kötü. Gitmek istiyorsa gitsin
Tamda opsiyon zamanı yaklaşırken
Alıp niğdesporda çürütmelik kıvamda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok bariz artık gitmek istediği,bilerek sıçıyo galibakötü demem ama mental olarak kötü. Gitmek istiyorsa gitsin
FT eleştirilemez değil bende çok eleştiriyorum zaten ama maçı FT yanlış birşey yapsın diye dua ettiklerine eminim bi yerden vurmaya çalışanlara acayip kılımDogrusundur, ben bakmadim. Ben o yorum ozelinde baktim. Ve cok net bombos. Cevap yazmis, ben cevaplamayacagim cunku bombos yorum. Morutsan mucadele etti ama ondan beklentimizi de gerceklestiremedi. Mostapha ise bence cok kotu son 3-4 mactir. Ozet benim icin bu. Hoca ile alakali kisimlari tartisiriz ama komple teorisi yazanlara acayip guluyorum![]()
elmasina tukureyim onunİlk geldiği zamanla şimdi ki zaman arasında dağlar kadar fark var.Geçirdiği sakatlıklar ve hocanın kafayı takması nedeniyle performansı düşmüştür.Adamı son dakika apar topar yollamaya çalışmaları da kafasını allak bullak edip hepten sıvamasına başka bir nedendir.Elmas gibi herifin değerini teknik direktör taraftar iş birliği ile gümüşe düşürmüş bulunuyoruz.Bu zihniyete Diagne müstehak...
Niye?Ligde estirirken 25 30 milyonlar havada uçuşuyordu.Taraftar asıl sorunu görmek istemediği sürece daha çook potansiyelli futbolcunun battığını görürüz.elmasina tukureyim onun
potansiyeline tukureyim onunNiye?Ligde estirirken 25 30 milyonlar havada uçuşuyordu.Taraftar asıl sorunu görmek istemediği sürece daha çook potansiyelli futbolcunun battığını görürüz.