Ferhat Ayyıldız
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2021
- 1.537
- 1.253
- 603
Koşu yapıyor ama bilin bakalım ne eksik tabiki pası atacak oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de golü atacak kişi eksik...Koşu yapıyor ama bilin bakalım ne eksik tabiki pası atacak oyuncu
Tüm koşuları yanlış yere atıyor yahu. Nasıl atsınlar pası.Koşu yapıyor ama bilin bakalım ne eksik tabiki pası atacak oyuncu
Bizim forvetlerin hiç biri bitirici değil. Bitirici dediğin adam bulduğunu atar.40 yasindaki İbrâhimi gecemedi, bos kaleye atamadi. Güya bitirici ya, bitirici falan degil bu kazma ya
Maçın ilk 20-25 dakikası doğru koşuları yapıyor alamayınca bir anda kayboluyorTüm koşuları yanlış yere atıyor yahu. Nasıl atsınlar pası.
Atacak atacak
Ben dil probleminden kaynaklanabileceğini de düşünüyorum ama geri çekilmesi gerektiği yerde ileri falan gidiyor. Takımda hiçbir oyuncu ile pas uyumunu yakalayamamış. Her oyuncu ile benzer problem yaşıyor.Maçın ilk 20-25 dakikası doğru koşuları yapıyor alamayınca bir anda kayboluyor
Mostafa'yı oyun ritmi ve dolayısıyla takımla uyumu eksik olsa da beğendim ilk yarı.Kaçırdığı pozisyon öyle dokunmak yeterdi denecek pozisyon değil.Hem kaleci ile mesafe çok kısaydı hem de kaleci iyi büyümüş. Harcamak için an aramayın. Caigneden en az iki gömlek iyidir. Bu kadronun as forvetidir.Oynayıp, ritim bulup, takıma uyum sağlaması lazım.

3.5 m euro4m euroyu alip, 7-8e satalim