# Mostafa Mohamed

Çare
1638637214721.webp

Mevcut hali karambol oyuncusundan fazlası değil. Vızır vızır top şişiren/şişirebilen bir takım değiliz. Öyle olsak bu nasıl oyun diye çemkiririz o da ayrı bir şey. Derine gelip link up yapması gerekirken sürekli ileri koşu atıyor. Kaç sefer anlaşmazlık yaşadılar bu şekil. Diagne'yi bile belli bir plan dahilinde kullanabiliyorken Mohamed'i kullanamıyoruz. Salt hocaya bağlanacak bir mevzu değil bu.

40 yasindaki İbrâhimi gecemedi, bos kaleye atamadi. Güya bitirici ya, bitirici falan degil bu kazma ya
Bizim forvetlerin hiç biri bitirici değil. Bitirici dediğin adam bulduğunu atar.

Halil'i zaten geçtim de hem Diagne hem de Mostafa gol atmak için çok pozisyon harcıyorlar.

lan adam bi 4-5 mac üst üste oynasin sonra bakilir

burada zaten bizim cok bilmis tayfa her seyi kötülemeye dünden razi

simdi ikinci 2 gol atsa hemen yalamaya gecerler

ayni tipler keremi 2 3e bakmadan satmisti gecen ay

bukalem gibiler mübarek

Ayakları tahta gibi yok kütük gibi.
Istekli hırslı onda sıkıntı yok ama öne dik gelen gidene vursun forveti.

Pas alma duvar olma böyle şeyler imkansıza yakın.
Öyle önüne at ki kontrol bile etmesin, direkt vursun.
Başka türlü yararlanamayız biz bundan.

Gscimbom mobil

1 senedir top oynamıyor adam pozisyon almasi lazımmış siz iflah olmazsiniz.

Mostafa'yı oyun ritmi ve dolayısıyla takımla uyumu eksik olsa da beğendim ilk yarı.Kaçırdığı pozisyon öyle dokunmak yeterdi denecek pozisyon değil.Hem kaleci ile mesafe çok kısaydı hem de kaleci iyi büyümüş. Harcamak için an aramayın. Caigneden en az iki gömlek iyidir. Bu kadronun as forvetidir.Oynayıp, ritim bulup, takıma uyum sağlaması lazım.

Maçın ilk 20-25 dakikası doğru koşuları yapıyor alamayınca bir anda kayboluyor
Ben dil probleminden kaynaklanabileceğini de düşünüyorum ama geri çekilmesi gerektiği yerde ileri falan gidiyor. Takımda hiçbir oyuncu ile pas uyumunu yakalayamamış. Her oyuncu ile benzer problem yaşıyor.

Mostafa'yı oyun ritmi ve dolayısıyla takımla uyumu eksik olsa da beğendim ilk yarı.Kaçırdığı pozisyon öyle dokunmak yeterdi denecek pozisyon değil.Hem kaleci ile mesafe çok kısaydı hem de kaleci iyi büyümüş. Harcamak için an aramayın. Caigneden en az iki gömlek iyidir. Bu kadronun as forvetidir.Oynayıp, ritim bulup, takıma uyum sağlaması lazım.

Taliplisi varsa alalım satalım

Yoksa bundan da bir şey olmayacak

Belli etti kendini artık

Geri
Üst Alt