# Mostafa Mohamed

Elimizde kaldıkça talipleri azalacak o yüzden bir an önce dehlememiz şart bu oğlanı. Olmadı bizde olmayacak zorlamanın anlamı yok

önce gomis diagne gitmeli

Bu arkadaş için gerçekten Fransa'dan teklif varsa kesinlikle değerlendirilmeli. Mostafa'ya güvenip sezona başlamak büyük hata olur gibi duruyor forvete tartışılmayacak bir isim gelmeli.

Asla Galatasaraýin bir numaralı forveti olacak kapasitesi yok yol yakınken dehlenmeli

Seni kuşlara karşı gösterdiğin performansla hatırlayacam.Golden sonra ne güzel kaymıştın :D
FK5oEFHWUAADR6x

FN1XUnyXEAUWYM0

En iyi zamanında bile kendisine güvenememiştim. Artık transferde baktığım ilk şey karakter ve ülke. (İstisnalar hariç)

Bu ırkçılık olmuyor mu

Ülke ne alaka yani adam orta doğudan diye yetenekli olamaz mı ?
Irkçılık olmuyor bazı ülkelerin futbol eğitimi çok çok yetersiz oluyor. Bu ülkelerde yetişen oyuncuların karakter gelişimi de zayıf oluyor. Yani profesyonel olamıyorlar. Afedersin öyle bir salıyorlar ki kendilerini anlatamam. Kişilik özelliklerinden dolayı ırkçılık olarak nitelendiremezsin ki NE ALAKA zaten rengim.

Irkçılık olmuyor bazı ülkelerin futbol eğitimi çok çok yetersiz oluyor. Bu ülkelerde yetişen oyuncuların karakter gelişimi de zayıf oluyor. Yani profesyonel olamıyorlar. Afedersin öyle bir salıyorlar ki kendilerini anlatamam. Kişilik özelliklerinden dolayı ırkçılık olarak nitelendiremezsin ki NE ALAKA zaten rengim.

Fransa ligini bir incelemeni öneririm

Böyle devşirme adam kaynıyor orası

Ek olarak bu sözleşmelerle alakalı sen gidip uzun sözleşmeler garanti paralar verirsen oyuncu da salar

Bunun dünya futbolunda örneği çok.Evet iş ahlakı burada devreye giriyor ama bunun ülkeyle alakalı olduğunu sanmıyorum

Hocam Salah çıkaran ülkeden bahsediyoruz. Ülke ile bağı yok bu işlerin. Kişinin kendini nasıl geliştirdiği ile alakası var. Arda da mesela bizden çıktı Çağlar da. Şimdi ikisinin profesyonelliği bir mi? Veya Emre Mor da Norveç'ten çıktı, Halland da. :sneaky:

Fransa ligini bir incelemeni öneririm

Böyle devşirme adam kaynıyor orası

Ek olarak bu sözleşmelerle alakalı sen gidip uzun sözleşmeler garanti paralar verirsen oyuncu da salar

Bunun dünya futbolunda örneği çok.Evet iş ahlakı burada devreye giriyor ama bunun ülkeyle alakalı olduğunu sanmıyorum
Kastettiğin oyuncular altyapı eğitimlerini Fransa'da alıyorlar. Malum topraklardan gelen oyuncular ise yokluktan, hiçlikten geliyorlar ve futbol, profesyonellik nedir bilmiyorlar ve bir anda farklı bir kültür, para ve medeniyet görünce çoğu uyum sağlayamıyor, zorlanıyor. Dolayısıyla ben de oyuncu skalasında Ülke/Bölge metriğini önemsiyorum. İstisnalar da illa ki olacaktır bu arada.

Çeşitli kaynaklardan doğrulandığı üzere profesyonel yaşamıyor. Über bir yeteneği de yok. Böyle bir profilin gelişme ihtimali yok. Hiç uzatmadan satmak en doğrusu. Ne koparsak kardır.

Abi ben bir şey mi kaçırdım? Bunun zorunlu satın alınma opsiyonu falan mı vardı? Ciddi rakamlar ile ilgilenen olmadıysa bu adamın bonservisi neden alındı? :rolleyes:

Benim gözümde tamamen yatırım amaçlı bonservisi alındı diye bakıyordum. Özellikle her transfer hikayesi mi rezil/skandal geçer yav bu kulübün.

Geri
Üst Alt