# Mostafa Mohamed

Ulan 20 yıl önce bizle eşleşmişlerdi. O sezondan beri Avrupa'ya gitmemişler mi yaw

Çok pişman oluruz çok, çok kolay vazgeçtik yaptığımız yatirimlardan ya biz bu adamın nasıl oynadığını gördük demek ki bu çocuk da yetenek var sonra neden düştü demedik çöpmüş yaaauuvv dedik gönderdik aynı şey cicaldau içinde geçerli morutan içinde geçerli.

Şuan aynı şey kerem için yapılıyor, emre Kılınç, emre akbaba ya da yapıldı maalesef

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kör ölür badem gözlü olur. Bizdeyken çöp deniliyordu. Şimdi niye bu fiyata bırakılıyor deniyor. 13. olmuşsun ve oyuncun hiçbir performans gösterememiş. Ne kadar vereceklerdi 10 milyon mu.
Bizdeyken her topa rastgele dağa taşa vuran, top kontrolü, tekniği ve pozisyon bilgisi vasatın bile altında olan bir oyuncuydu.

Burda yapılan yorumlar da attığı gol üzerinden. Şimdiye kadar birkaç güzel gol attı da bu adamın maçını yarım saat izleyen 1 Allah'ın kulu yoktur forumda. Anca ezbere yorumlar. Şu anda oynayabileceği max yerde oynuyor muhtemelen. 6 milyonu kurtarırsak şükretmek lazım.

Bu herifte hic birsey yok fazla üzülmeyin. Misirli umut bulut derim ben hep. Hatta umut bunun yasindayken bundan daha iyiydi. umarim gollerine devam eder ve opsiyonu cekerler

Bu herifte hic birsey yok fazla üzülmeyin. Misirli umut bulut derim ben hep. Hatta umut bunun yasindayken bundan daha iyiydi. umarim gollerine devam eder ve opsiyonu cekerler
Valla prime Umut MM'den 5 gömlek filan üstündü. Hem fundamental olarak hem de genel futbolcu meziyetleri olarak. Umut'un çeyreği kadar pres yapabilen biri değil zaten. Üstüne de mental olarak çok kırılgan bir yapısı var.

Böyle devam MM. Senden gelecek para ile gelecek senenin Torreira’larını, Yusuf Demir’lerini alalım.

Daha böyle çok hatalar yaparız. Geçen sene burada herkes yok pozisyon falan alamıyor diyordu. Adam iki golde de pozisyonun kralını almış. Acı ama gerçek bu forumda futboldan anlayan adam sayısı çok az. Onlarda bunlara laf anlatmak zor diye yorum yapmıyor. Sonra forumda kalite gittikçe düşüyor.

Kör ölür badem gözlü olur. Bizdeyken çöp deniliyordu. Şimdi niye bu fiyata bırakılıyor deniyor. 13. olmuşsun ve oyuncun hiçbir performans gösterememiş. Ne kadar vereceklerdi 10 milyon mu.
Bizdeyken her topa rastgele dağa taşa vuran, top kontrolü, tekniği ve pozisyon bilgisi vasatın bile altında olan bir oyuncuydu.

Burda yapılan yorumlar da attığı gol üzerinden. Şimdiye kadar birkaç güzel gol attı da bu adamın maçını yarım saat izleyen 1 Allah'ın kulu yoktur forumda. Anca ezbere yorumlar. Şu anda oynayabileceği max yerde oynuyor muhtemelen. 6 milyonu kurtarırsak şükretmek lazım.
Zorunlu alma olsa 5.75e tamam diyebilirdik. Orada bisey yapamasa bile almak zorunda olacaklardi.

Ama simdi hem zorunlu degil hem de az olmasi asiri sacma, adam orta sicsa sana daha kotu bi halde donecek, parlarsa da herifler 3 kurusa alacak. Hicbir turlu kazanan biz olmuyoruz.

Bu yuzden parlama ihtimalini dusune burek 10-11 yapilmaliydi opsiyon, bunu gittigi gun de yazmistim daha performans vermeden

Burada niye kendine bakmıyordu? Özveri göstermiyordu? Ağlayarak gitti sorsan eğer delikanlı ise Nantes opsiyonu kullanmak istese dahi dönmek ister. Hakikaten o plaseyi vurabiliyordun burada niye davar gibi abaniyordun? Sorulacak çok soru var ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Belliki Fransada ebu cehil sayisi buraya nispeten daha fazla. Zimbalamaya devam aslanim

Çok pişman oluruz çok, çok kolay vazgeçtik yaptığımız yatirimlardan ya biz bu adamın nasıl oynadığını gördük demek ki bu çocuk da yetenek var sonra neden düştü demedik çöpmüş yaaauuvv dedik gönderdik aynı şey cicaldau içinde geçerli morutan içinde geçerli.

Şuan aynı şey kerem için yapılıyor, emre Kılınç, emre akbaba ya da yapıldı maalesef

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel basladin Emre Kılınç ve emre akbabaya geçince bozdun Emre Kılınç ve emre akbaba takıma ne katıyor hangi maça kalite anlamında birşey katmış çok önceden gitmesi gereken oyuncular Anadolu da oynarlar anca

Alırlar bunun tapusunu böyle giderse. Gözüm de arkada kalmaz açıkçası. Beyniyle oynamayan her topçu değersizdir nazarımda.

Ne kadar gelişirdi bilmiyorum ama bence haksızlık yapıldı. Bjk maçında rakibi ezip geçmişti. Diagne gibi kazmaların arkasında çürütüldü. Her zaman güçlü kalıyordu en azından.

MoMo 3 gol atınca değerli gibi olmuş da net şekilde şu haliyle büyük takım golcüsü değil. Büyük takım golcüsü baskıyı da kaldırıcak takımı da sırtlıcak çatır çatır gol de atıcak. İstikrarlı olacak, gol atamadığında da asist yapacak rakip savunmayı kilitleyip aşan açacak. Bunlar malesef MoMo'da yoktu.
FT ve DT de oynatmadı forma sokmadı orası ayrı ama Max seviyesi bu olur MoMo'nun. Mısırlı Mevlüt Erding gibi geliyor bana, belki şansa bir büyük takım yapar ama çok çabuk düşer ordan

Geri
Üst Alt