Samed Çiçek
Parçalı Üye
- 17 Mayıs 2010
- 4.174
- 1.965
- 2.063
Böyle bir yetenek ten yararlanamadık ya ne diyim artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenere attığı golü unuttun muUlan hıyar madem böyle plase vurabiliyorsun bizdeyken niye her topa hayvan gibi abandın.
Fransa'ya gitmek için kazma taklidi mi yapıyordu diye düşünmeye başlayacağım böyle devam ederse.Ulan hıyar madem böyle plase vurabiliyorsun bizdeyken niye her topa hayvan gibi abandın.
Gerçekten Fransa'ya gitmek istiyormuş ya biz de kendisi oynamak istemediği net belli. Zamalek zamanında da demek ki Zamalek bize vermek için zorlamış yoksa Fransa yapmak istemiş. Terim'in de bunda büyük sorumluluğu var bir sürekli oynatmadı şu çocuğu, zaten bu yüzden hiç bir forvetimiz form tutamadı ki. Bir forvet iyi oynuyor hop öbür hafta yedek diğeri iyi oynuyor hop yedek.Ulan hıyar madem böyle plase vurabiliyorsun bizdeyken niye her topa hayvan gibi abandın.
Adamin kani bize hic isinmadi ki. Kendini vermeden oynuyordu. Bu cocuk tamamen moral-motivasyon oyuncusu. Butun bu attigi gollere ragmen, teknigi zayif oldugu icin 2. sinif takimlardan oteye gidebilecegini sanmiyorum.Böyle bir yetenek ten yararlanamadık ya ne diyim artık.
Zaten son iki senedir kanı bozuklarla doluydu takım. Genç yetenek olsam bende mutsuz olurdum hele geçen seneden sonraAdamin kani bize hic isinmadi ki. Kendini vermeden oynuyordu. Bu cocuk tamamen moral-motivasyon oyuncusu. Butun bu attigi gollere ragmen, teknigi zayif oldugu icin 2. sinif takimlardan oteye gidebilecegini sanmiyorum.
Bekledigimiz genc yetenek degil ama sanki 9-10m civari bir bonservis alabilirdik gibi.Zaten son iki senedir kanı bozuklarla doluydu takım. Genç yetenek olsam bende mutsuz olurdum hele geçen seneden sonra