# Mostafa Mohamed

vur oğlum vur.

umarım bi 15-20 bırakırsın bu sezon.

biz seferovic ten, gomis ten, 1 sezonluk umursamayacak icardi den devam.

Bence öyle aman aman arkasından ağlanacak bir adam değil ilk olarak

Benim için tek sorun kiraya verdiğimiz oyuncuların satın alma opsiyonunun göreceli olarak düşük olması. Zorunlu satın alma olsa neyse derim garanti iş en azından.

Ama mesela Mostafa'ya ödediğimiz kira+bonservis parasına denk geliyor aşağı yukarı eğer Nantes opsiyonu kullanıp adamı transfer ederse. Yani neredeyse +/- 0 kalıyor cepte.

Umarim Nantes en kisa zamanda satin alma opsiyonunu kullanir. 5.750milyon avro seneye direkt forvet icin transfer parasi olur.

Her zaman sevdiğim bir oyuncu oldu. Bizden gidip 2-3 antreman Avrupa'da yapınca futbolcular bacağını bırakıyor. Nantes tdside bu herif antreman yapmamış diye serzenişte bulunuyordu. Ne zaman Türk bir tdmiz olsa sene başında, o dönem kaplumbağa hızında oynuyoruz. Bu çocukta fiziğiyle oynayan bı cocuktu. Bizdeki idmanı yiye yiye ve oynatilmaya oynatilmaya helva kivamina geldi. O haliyle bile faydalı idi ama ne yazık ki garip bir şekilde gözden çıkarıldı. Kör ölür badem gözlü olur değil mevzu, hep savundum, şimdi de bu haberleri gördükçe seviniyorum. Bizden ezeli rakiplere giden genç topculara bile kızamıyorum, güzel işler yaptıkça seviniyorum. Umarim iyi bir şekilde geri döner ve bizde kalır, bizi utandirir. Bizde akillanip düzgün antreman yaparız umarım

Gerçekten Türkiye de iyi antrenman felan yapılmıyor bu adam bize geldiğinde zıpkın gibiydi sonra düşüşe geçti, Nantes'a gitti takım arkadaşlarının çok gerisinde dediler ve kötü de başladı şu an toparlamaya başladı.
Sadece Muhammed değil, bize gelen her transfer iyi başlayıp düşüşe geçiyor keşke seferovic de şu sıralar gelseydi kendi kendine antrenman yapsaydi, bakın boey'e zıpkın gibi mertens de şu an fena deil

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerçekten Türkiye de iyi antrenman felan yapılmıyor bu adam bize geldiğinde zıpkın gibiydi sonra düşüşe geçti, Nantes'a gitti takım arkadaşlarının çok gerisinde dediler ve kötü de başladı şu an toparlamaya başladı.
Sadece Muhammed değil, bize gelen her transfer iyi başlayıp düşüşe geçiyor keşke seferovic de şu sıralar gelseydi kendi kendine antrenman yapsaydi, bakın boey'e zıpkın gibi mertens de şu an fena deil

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uydurma yok öyle birşey.

Türkiye'de tek çalımı 1 sene önce atan adam orada fake atıyor.

Bariz karakteri düşük bir adam yeteneği varsa da.

Ki bence aşırı yetenekli de değil.

Sözleşmesini aldıracak kadar performans versin, sonra da kaybolup gitsin inşallah.

Serbest kalma opsiyonu komedi. 3-4 gol ve asist yaparsa zaten değeri, şimdiden opsiyon değerine ulaşıyor gibi.

Mental olarak sorunlu olduğu için tabii ki yollar ayrılmalı. Orada hemfikirim.

ibnæ olduğu burada defalarca zikretmek istedim ama "galatasarayın futbolcuna küfür" cezası yerim diye vazgeçmiştim.

Bariz disiplinsiz ve istikrarsız bir utbolcuydu, o kırmızı kart çok şeyi dğiştirdi, fatih hocam da bir türlü toparlayamadı MoMo'yu.

Şimdi orda 1 gol attı diye 10 snlik görüntüyle de karar vermemek lazım.

Antrenman konusunda gelince, Okan Hoca da interde oynamış adam, biliyordur muhakkak metod, ancak topçu kendisine bakmıyorsa, antrenmanda canını dişine takmıyorsa, maçta yardırmıyorsa, işine de saygısı yoksa yapacak bir şey yok.

Türkiye'de tek çalımı 1 sene önce atan adam orada fake atıyor.

Bariz karakteri düşük bir adam yeteneği varsa da.

Ki bence aşırı yetenekli de değil.

Sözleşmesini aldıracak kadar performans versin, sonra da kaybolup gitsin inşallah.
Vasat hocam alt lig oyuncusu.

Geri
Üst Alt