Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.586
- 23.983
- 2.473
Gitmesi iki taraf için de en doğrusuydu. Zorunlu yapamadıysak opsiyonu daha yüksek tutmalıydık. Onun harici eleştireceğim bir şey yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif ilk dönemlerde bir şeyler yapabileceğinin izlenimini vermişti. Sonra ne olduysa düşüşe geçti. Maçlarda en ufak hatasında yediği küfürleri, hakaretleri, oyundan çıkarılmalarını, oynatilmamalarini gördukden sonra floryada neler yasadiğını merak ediyorum. O nedenle mobbinge ugramadigi bir ortamda duzgun bir td ile izlemek lazimdi. Biz ise erden beyin bir akşam yemeğinde harcadığı paraya kiraya verdik.kuzen mo'yu gelmeden önce en çok isteyen, geldikten sonra da en çok destekleyenlerden biriyim ama beni bile delirtmişti artık. bence ayrılık doğru karardı ama kiralama bedeli ve opsiyon tartışılabilir tabi.
Bu herif ilk dönemlerde bir şeyler yapabileceğinin izlenimini vermişti. Sonra ne olduysa düşüşe geçti. Maçlarda en ufak hatasında yediği küfürleri, hakaretleri, oyundan çıkarılmalarını, oynatilmamalarini gördukden sonra floryada neler yasadiğını merak ediyorum. O nedenle mobbinge ugramadigi bir ortamda duzgun bir td ile izlemek lazimdi. Biz ise erden beyin bir akşam yemeğinde harcadığı paraya kiraya verdik.
Mohammed kazma ise sefer ne?Aman iyi oynasın, göze girsin de bir an önce zarardan kurtulalım. Sittin sene şans verilse bile bizde iş yapmaz bu kazma; yeterince gördük...
Bizde Amerikan futbolu oynuyordu.yaw bizde o top önüne düşer düşmez abuk subuk bi yere abanıyodu şimdi mi aklına gelmiş kontrol edip sağa sola çekmek. dolandırıcı herif.
Seferovic' in formsuz veya kötü olması, MM i iyi futbolcu yapmaz. 1.5 sezon izlediğim futbolcu hakkındaki kanaatim nettir artık. Böyle devam ederse, Seferovic için de 'hiç' etiketini hazırladım. Babamın oğlu değil ama sağlık problemi olmayan, futbola odaklanmış, benim bildiğim Sefrovic, MM gibi 10 tanesini cebinden çıkarır!..Mohammed kazma ise sefer ne?
Sefer kazma bile olamaz çünkü 40 defa hava topuna çıkıp 1 tane alamadı.
Kazma diksek 2-3 top çarpar bizim topçulara indirmiş olurdu.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence yanlış hatırlıyorsun M.Mohamed’in performansını.. Ben buna Tudor sendromu diyorum. Kör ölür badem gözlü olur misali.Adam oynayamadı yeteri kadar şans verildi deniliyor. Cagne eşeği ve halil kabizinin arkasında iyi bile dayandı. Oynadığı maçlarda gollerini de atıyordu çocuk. Bencillikte çığır açmış keremden babelden falan pas bekliyordu geçen sene. Halili oynatacam diye mostafayi, ardayı oynatacam diye de onyekuruyu bitirdi bu kulüpte FATIH TERİM.
Salla, bunun futbolu da yanar döner zaten. Yarın, şimdi övenleri pişman etme ihtimali yüksekbaşta çok ucuza opsiyon koyduk diye kızmıştım
sonra bu mal bari gol atsada opsiyonu kullansalar dedim.
şimdi ise niye opsiyonu az koyduk diye üzülüyorum.