# Mostafa Mohamed

kuzen mo'yu gelmeden önce en çok isteyen, geldikten sonra da en çok destekleyenlerden biriyim ama beni bile delirtmişti artık. bence ayrılık doğru karardı ama kiralama bedeli ve opsiyon tartışılabilir tabi.
Bu herif ilk dönemlerde bir şeyler yapabileceğinin izlenimini vermişti. Sonra ne olduysa düşüşe geçti. Maçlarda en ufak hatasında yediği küfürleri, hakaretleri, oyundan çıkarılmalarını, oynatilmamalarini gördukden sonra floryada neler yasadiğını merak ediyorum. O nedenle mobbinge ugramadigi bir ortamda duzgun bir td ile izlemek lazimdi. Biz ise erden beyin bir akşam yemeğinde harcadığı paraya kiraya verdik.

Bonservisini alırlarsa verdiğimizin üstüne satmış oluruz. Almazlarsa da alır biz oynatırız. Güzel

Bu herif ilk dönemlerde bir şeyler yapabileceğinin izlenimini vermişti. Sonra ne olduysa düşüşe geçti. Maçlarda en ufak hatasında yediği küfürleri, hakaretleri, oyundan çıkarılmalarını, oynatilmamalarini gördukden sonra floryada neler yasadiğını merak ediyorum. O nedenle mobbinge ugramadigi bir ortamda duzgun bir td ile izlemek lazimdi. Biz ise erden beyin bir akşam yemeğinde harcadığı paraya kiraya verdik.

Fatih Terim garip bir şekilde genç oyuncularda çok ısrar etmedi. MM de bana göre bunlardan biriydi. Morutan da bu şekilde kaybedildi Mustafa Muhammed de.

Mohammed kazma ise sefer ne?
Sefer kazma bile olamaz çünkü 40 defa hava topuna çıkıp 1 tane alamadı.
Kazma diksek 2-3 top çarpar bizim topçulara indirmiş olurdu.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seferovic' in formsuz veya kötü olması, MM i iyi futbolcu yapmaz. 1.5 sezon izlediğim futbolcu hakkındaki kanaatim nettir artık. Böyle devam ederse, Seferovic için de 'hiç' etiketini hazırladım. Babamın oğlu değil ama sağlık problemi olmayan, futbola odaklanmış, benim bildiğim Sefrovic, MM gibi 10 tanesini cebinden çıkarır!..

Adam oynayamadı yeteri kadar şans verildi deniliyor. Cagne eşeği ve halil kabizinin arkasında iyi bile dayandı. Oynadığı maçlarda gollerini de atıyordu çocuk. Bencillikte çığır açmış keremden babelden falan pas bekliyordu geçen sene. Halili oynatacam diye mostafayi, ardayı oynatacam diye de onyekuruyu bitirdi bu kulüpte FATIH TERİM.

Adam oynayamadı yeteri kadar şans verildi deniliyor. Cagne eşeği ve halil kabizinin arkasında iyi bile dayandı. Oynadığı maçlarda gollerini de atıyordu çocuk. Bencillikte çığır açmış keremden babelden falan pas bekliyordu geçen sene. Halili oynatacam diye mostafayi, ardayı oynatacam diye de onyekuruyu bitirdi bu kulüpte FATIH TERİM.
Bence yanlış hatırlıyorsun M.Mohamed’in performansını.. Ben buna Tudor sendromu diyorum. Kör ölür badem gözlü olur misali.

Önceden dediğimiz için şimdi de gönül rahatlı ile diyorum adam gayet iyi oynuyor ve oynayacak. Fatih hocanın egosu yüzünden adam hiç oldu. Sürekli oynamayan hiçbir oyuncudan verim alamazssın bu çok net. Sadece bunun için değil geçen seneki diğer forvetler içinde geçerli. Öyle bir maç o bir maç bu ile hiçbir oyuncu kendini gösteremez. Halbuki bu çocuk geldiği gün formayı haketti ama yürüyen ego hocamız adamın içine etti.

MM ile ilgili sıkıntı opsiyonu oldu. Zaten sudan ucuza kiralamışsın şöyle opsiyonu 10 milyon falan olsaydı adam gol attıkça kar edicez die sevinirdik.

başta çok ucuza opsiyon koyduk diye kızmıştım

sonra bu mal bari gol atsada opsiyonu kullansalar dedim.

şimdi ise niye opsiyonu az koyduk diye üzülüyorum.

Geri
Üst Alt