Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.043
- 6.154
- 853
Elin Fransızlar'ı ne anlar üçlüden yav?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu haliyle aklıma Seferoviç’ten kötü adam gelmiyor. Toparlar umarım.Seferovic'ten kötü müydü şimdi bu? Tek bu da değil. Diagne bile Seferovic'ten kötü müydü mesela?
Kimleri gönderdik, kime kaldık...
seferovic sitedeki gibi cikmadi ustat halbuki bize karsi hem gs hem milli takimda da gavur gibiydi bencifada da. acilir diyecegim de sanki olmayacak ya. umudum vardi bundan kazma oldugunu biliyodum da en azindan dövüşür diyodum o konuda da bekleneni veremiyo su anlik. mustafayi iyi gosteren bu yaniSeferovic'ten kötü müydü şimdi bu? Tek bu da değil. Diagne bile Seferovic'ten kötü müydü mesela?
Kimleri gönderdik, kime kaldık...
Bu adamı seviyorum ben yaBunu gördünüz mü bilmiyorum. Üçlü cektirecekti neredeyse
İtin götüne sokulacak perfonmansı vardı sen beğeniyorsun diye ne yapmamızı istiyordun ?bizim çok bilen taraftarımız itin gtüne soktu adamı.
ben beğeniyorum kendisini, kadroda kalmalıydı.
İtin götüne sokulacak perfonmansı vardı sen beğeniyorsun diye ne yapmamızı istiyordun ?
Arkasından mı bakayımgeçen sezon kerem dışında gomis (kaçı penaltı hatırlamıyorum) ve momo skor ürettiler zaten ki, terim ilk 11 başlatmadı neredeyse. 27 maçta 17 kere sonradan oyuna girdi.
komple tüm takımı sokalım o zaman oraya. şu anki hali seferovic ten de gomis ten de daha iyi.
şimdi bak arkasından futbol virtüözü.
giden niye gittiİzlemeyenler yine övgüler dizmiş.