# Mostafa Mohamed

Seferovic'ten kötü müydü şimdi bu? Tek bu da değil. Diagne bile Seferovic'ten kötü müydü mesela?

Kimleri gönderdik, kime kaldık...
seferovic sitedeki gibi cikmadi ustat halbuki bize karsi hem gs hem milli takimda da gavur gibiydi bencifada da. acilir diyecegim de sanki olmayacak ya. umudum vardi bundan kazma oldugunu biliyodum da en azindan dövüşür diyodum o konuda da bekleneni veremiyo su anlik. mustafayi iyi gosteren bu yani

Dünyada herhangi bir forvetin sefer den kötü olma şansı yok.
Sefer bildiğin kötürüm.
Standart bir takımda çoktan sözleşmesi feshedişmişti.
Bizden sonra İsviçre 2.liginde 50 bin euro ya oynar.
Biz enayilik yapıp oynatıp sözleşmesini uzatırsak adama emeklilik ikramiyesi vuracaktır.
Kalkıp bu kalibrede bir adamı mohammed le kıyaslamak mohammed e hakaret olur

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

valla sefer ile birlikte kalsin isterdim sefere hala sans veriyoruz ama kotu basladi bu bir gercek

tahmin edemiyorsun tabii bos konusuyoruz su an

bizim çok bilen taraftarımız itin gtüne soktu adamı.

ben beğeniyorum kendisini, kadroda kalmalıydı.

İtin götüne sokulacak perfonmansı vardı sen beğeniyorsun diye ne yapmamızı istiyordun ?

geçen sezon kerem dışında gomis (kaçı penaltı hatırlamıyorum) ve momo skor ürettiler zaten ki, terim ilk 11 başlatmadı neredeyse. 27 maçta 17 kere sonradan oyuna girdi.

komple tüm takımı sokalım o zaman oraya. şu anki hali seferovic ten de gomis ten de daha iyi.

şimdi bak arkasından futbol virtüözü.

Fizik olarak %100'ken hava topları ve mücadele gücüyle rakiplere hep zorluk çıkardı ancak profesyonel bir sporcu olmadığı için düzenli olarak %100'ünde kalmadı. Karambol golcüsünden öteye gitmez bizde o haliyle. Gelir gelmez aldığı ifb maçı hariç bir tane plasesini hatırlamıyorum adamın. Bonservisini almaları en hayırlısı olur.

geçen sezon kerem dışında gomis (kaçı penaltı hatırlamıyorum) ve momo skor ürettiler zaten ki, terim ilk 11 başlatmadı neredeyse. 27 maçta 17 kere sonradan oyuna girdi.

komple tüm takımı sokalım o zaman oraya. şu anki hali seferovic ten de gomis ten de daha iyi.

şimdi bak arkasından futbol virtüözü.
Arkasından mı bakayım :D Bak mesajlarıma birdaha geri gelmemesi lazım olduğunu söylüyorum her zaman zaten. 1 gol attı diye mi arkasından bakacağım futbol senin için buysa sen arkasından bakmaya devam et elde salla benim yerime futbol dehası arkadaş.

Geri
Üst Alt