# Mostafa Mohamed

Seneye gomis icardi seferovic büyük ihtimal olmaz Nantes de opsiyonu kullanır biz şimdiden forvet bakmaya başlıyalım

Ulan hıyar madem böyle plase vurabiliyorsun bizdeyken niye her topa hayvan gibi abandın.
Gerçekten Fransa'ya gitmek istiyormuş ya biz de kendisi oynamak istemediği net belli. Zamalek zamanında da demek ki Zamalek bize vermek için zorlamış yoksa Fransa yapmak istemiş. Terim'in de bunda büyük sorumluluğu var bir sürekli oynatmadı şu çocuğu, zaten bu yüzden hiç bir forvetimiz form tutamadı ki. Bir forvet iyi oynuyor hop öbür hafta yedek diğeri iyi oynuyor hop yedek.

Adamin kani bize hic isinmadi ki. Kendini vermeden oynuyordu. Bu cocuk tamamen moral-motivasyon oyuncusu. Butun bu attigi gollere ragmen, teknigi zayif oldugu icin 2. sinif takimlardan oteye gidebilecegini sanmiyorum.
Zaten son iki senedir kanı bozuklarla doluydu takım. Genç yetenek olsam bende mutsuz olurdum hele geçen seneden sonra

Bedavaya kiraladigin oyuncunun satın olma opsiyonunu sana olan maliyeti kadar koymanin ne kadar saçma birsey oldugunu daha oncede yazmistim. Ya 1.5 milyon kiralama ücreti ve 4.5 opsiyon falan olmalıydı yada satın alma opsiyonu en azından 8 milyon civarı olmalıydı. Oyle bir anlaşma yaptikki Mostafa super oynarsa para kazandırmadan gidiyor, kotu oynarsada Nantes hiç birsey kaybetmeden Mostafa'yi geri gönderiyor.

Yaaa arkadaşlarım bin kere yazdık yukarda çocuğu oynatmadı sinyor terim ve çayci, çocuğu oynatmadılar halilin, diagnenin, gomisin arkasında kim kalsa oynamaz. Gol atıyor sonraki hafta yedek. At gibi oynayan çocuğu salak kompleksleri yüzünden kestiler oynatmadılar şunu bi idrak edemedi bizim taraftar.

Geri
Üst Alt