# Mostafa Mohamed

Gitmesinde sıkıntı yok da en azından bi 8 milyon euro kazanmamız gerekiyodu.Aldığımız paraya yolladık resmen

İlk 11'e almamışlar devreyi de 3-0 kapatmışlar şimdi alırlar Terim'in taktiği kurtarıcı olarak girer

Son 30 dkya yakın oyuna girdi ve şu an oyunda izlemek isteyenler içinse de skor şu an 4-0..

Pisa küme düsmeye oynar Nantes keza öyle nereye oynuncu göndersek takimlari resmen kurutuyoruz.

Momo morutsan cicaldau diagne emre akbaba ve daha niceleri

Milyonlar doktuk sacma sapan paralar odedik su vasatlar icin ve sonuc husran adam gibi katki almiyoruz ustune zarar ilen satacaz gibi duruyor ya da hic satamicaz

Momo morutsan cicaldau diagne emre akbaba ve daha niceleri

Milyonlar doktuk sacma sapan paralar odedik su vasatlar icin ve sonuc husran adam gibi katki almiyoruz ustune zarar ilen satacaz gibi duruyor ya da hic satamicaz
Noldu yeni gelenler Amerika'yı yeniden mi keşfetti.

Cicaldau'nun geçen sene ilk 8 hafta yaptığını Mertens + Sergio beraber yapamadı bunu ne yapıcaz mesela

MM'nin atamadıklarını atan mı oldu ya da ben göremedim.

Morutan yerine Yunus'a sövülüyor.

Değişen bir halt yok geçen sene de xG rekorları kırıyorduk bu dönemde.

Benzer fikstürde çok daha kalitesiz kadroyla 3 puan daha az almışız o kadroyla. Keşke o zaman da Torreiramız ya da iyi bir Musleramız olsaydı.

Mevzunun eldeki oyuncudan verim almak ve hoca etkisi olduğunu bakalım ne zaman anlıcaksınız.

Noldu yeni gelenler Amerika'yı yeniden mi keşfetti.

Cicaldau'nun geçen sene ilk 8 hafta yaptığını Mertens + Sergio beraber yapamadı bunu ne yapıcaz mesela

MM'nin atamadıklarını atan mı oldu ya da ben göremedim.

Morutan yerine Yunus'a sövülüyor.

Değişen bir halt yok geçen sene de xG rekorları kırıyorduk bu dönemde.

Benzer fikstürde çok daha kalitesiz kadroyla 3 puan daha az almışız o kadroyla. Keşke o zaman da Torreiramız ya da iyi bir Musleramız olsaydı.

Mevzunun eldeki oyuncudan verim almak ve hoca etkisi olduğunu bakalım ne zaman anlıcaksınız.
Gittikleri takimlarda da dusuk performans gostermeleri ya da yedek birakilmalari aslinda bunu soylememin sebebi

Senin dedigin cok farkli bir mevzu aslinda ve evet haklilik payin var

Geri
Üst Alt